SALÇA 53 Oluşturuldu: 17 Mayıs, 2021 Merhaba arkadaşlar,Bitkili bir akvaryumum var içinde 4 danio zebra ve 3 beta var aralarında hiç kavga olmadı ve betaların hepsi dişi.Akvaryuma karides koyabilir miyim? Birde merakımdan soruyorum karides ile cüce vatoz anlaşabilir mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 17 Mayıs, 2021 gönderildi Merhaba arkadaşlar,Bitkili bir akvaryumum var içinde 4 danio zebra ve 3 beta var aralarında hiç kavga olmadı ve betaların hepsi dişi.Akvaryuma karides koyabilir miyim? Birde merakımdan soruyorum karides ile cüce vatoz anlaşabilir mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiİnternette bulamadım sorularımın cevaplarınıTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ByMehmet 3 17 Mayıs, 2021 gönderildi daniolarla ilgili bir fikrim yok ama betalar her ne kadar saklanma alanı olsada avcı oldukları için karidesleri yiyeceklerdir ,gözlemlerime göre, cüce vatozla karidesler anlaşır bir sıkıntı olmaz. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 17 Mayıs, 2021 gönderildi daniolarla ilgili bir fikrim yok ama betalar her ne kadar saklanma alanı olsada avcı oldukları için karidesleri yiyeceklerdir ,gözlemlerime göre, cüce vatozla karidesler anlaşır bir sıkıntı olmaz.Tamamdır teşekkür ederim.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 17 Mayıs, 2021 gönderildi Canlı eklemesi yapmayın zaten mevcut akvaryumunuz geniş değil diye biliyorum. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 17 Mayıs, 2021 gönderildi Canlı eklemesi yapmayın zaten mevcut akvaryumunuz geniş değil diye biliyorum.evet pek geniş değil artık ekleme yapmayacağım eğer yaparsam bitki eklerim en fazla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Mhmt.eshin 12 18 Mayıs, 2021 gönderildi SALÇA, 17.05.2021 - 10:07 yazdı: Merhaba arkadaşlar, Bitkili bir akvaryumum var içinde 4 danio zebra ve 3 beta var aralarında hiç kavga olmadı ve betaların hepsi dişi.Akvaryuma karides koyabilir miyim? Birde merakımdan soruyorum karides ile cüce vatoz anlaşabilir mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Zebralar karidesle sorunsuz yaşar ama betanın dişisi erkeği farketmez ağzına sığan herşeyi yemek isterler eğer akvaryumunuz bol bitkli değil ise koymanızı önermem cüce vatoz koyabilirsiniz onda sıkıntı olmaz ama vatozlarda ağzına gelen herşeyi yer 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 18 Mayıs, 2021 gönderildi Zebralar karidesle sorunsuz yaşar ama betanın dişisi erkeği farketmez ağzına sığan herşeyi yemek isterler eğer akvaryumunuz bol bitkli değil ise koymanızı önermem cüce vatoz koyabilirsiniz onda sıkıntı olmaz ama vatozlarda ağzına gelen herşeyi yertamamdır teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş