Jump to content
Blue80s

Crested Geckolar Uyuşuk Mu ? D

Önerilen İletiler

2 yaşında erkek bir Crested Gecko sahiplendim arkadaşlar sonunda :) Ona en iyi olanakları sundum yaşam alanı konusun da full otomasyon bir vivaryumda buhar cihazından yağmur sistemine kadar en büyük ölçülerde bir yaşam alanı ve full canlı bitki ile. Geldiği ilk gün gece yarısı sabah kalktığım da fark ettim hazırladığım meyve mamasını bayağıca yemiş ama gündüz kocaa gün sabah güneş doğumun dan akşam güneş batımına en garip yamuk yumuk bir köşede uyuyor gece ise hareketli olduğu zaman denk gelmedim henüz ben uyuyorum çünkü o saatlerde de :D Haliyle izlemek için pek aktif olmayan canlılardan birisi doğru mu?

Ve çekirge, un kurdu canlı yem vereceğim arada antalya yemden söyledim orada yangın çıktığın dan pek bir şey kalmamış ellerin de zaten. 

Bu çekirgeleri gece zamanı teraryuma 3,4 tane salsam bunları avlar mı yoksa direk cımbız ile ağzına mı götürsem?

113.thumb.jpg.611cf434085198f652e9fec53513a1fa.jpg 114.thumb.jpg.1df4d30f642fd8288928b0c8cd91aa02.jpg

tarihinde Blue80s tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gündüzleri bir gölgede veya saklanabildikleri bir yerde uyuyor olacaklardır çoğunlukla geceleri takiplersen epey aktif oluyorlar çekirgeleri bilmem ama canlı yemleri bir kabın içersinde bırakıyorum ben teraryumun içine bazıları direkt cımbızla verince yiyor bazıları kendi yakalamak istiyor canlının alışkanlıklarına göre hareket etmek gerekiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alkakazirgan, 32 dakika önce yazdı:

gündüzleri bir gölgede veya saklanabildikleri bir yerde uyuyor olacaklardır çoğunlukla geceleri takiplersen epey aktif oluyorlar çekirgeleri bilmem ama canlı yemleri bir kabın içersinde bırakıyorum ben teraryumun içine bazıları direkt cımbızla verince yiyor bazıları kendi yakalamak istiyor canlının alışkanlıklarına göre hareket etmek gerekiyor 

Aynen öyle yer edindiği bir kısımda ikiye katlayıp kendini baş aşağı veya yukarı tüm gün uyuyor. :) Canlı yemde ne veriyorsunuz?

Çekirgeleri yem olarak alır umarım un kurdu ile. tek mi çift olarak mı besliyorsunuz bu arada?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Blue80s, 40 dakika önce yazdı:

dubai adana canlı yemden mi?

İkamet ettiğin yere göre ankara canlı yemden de alabilirsin.. İyi hobiler :)

tarihinde arda331416 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.