Jump to content
Berkesan

Erasus Türü Örümcek Buldum!(En Zehirliler Arasında)

Önerilen İletiler

Merhabalar arkadaşlar doğum günümden 1 gün önce bulduğum güzel dostumuzu yarım saat kadar eşlik ettirip bıraktım. Islanmış haldeydi bahçeyi suladığımızdan dolayı bir kutuda pamuk bırakıp kendi kendini kurulmasını bekleyip inceleyip saldım. Fotoğraflarını incelemenizi istiyorum özellikle intarnette ve haberlerde sanki yakaladı mi bizi kesecek gibi bir algı bırakılmış zehrinin tehlikeli olduğu ve panzehiri olmaması su götürmez bir gerçek ama bu tür güzellikleri doğaya bırakmak boynumuzun borcu olarak düşünüyorum. beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim karinca kolonları ile ilgilenen 2 3 zıplayan örümcek akrep türleri bilen birisiyim böyle birşeyle karşılaşmak şans oldu gerçekten.

Screenshot_20210522-192753_Edge.thumb.jpg.b85385befd68ca41023fbdc2ec8d84ff.jpg20210522_185942.thumb.jpg.133df227b5cec56b8a2fc048f86ac2ea.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba bulduğunuz erkek bir Eresus tabi ki şakaya gelmez bu canlılar ancak dişi Eresus zehri tehlikeli ve ölümcül boyuta ulaşabilir bildiğim kadarıyla erkeklerde ölüm vakası yaşanmadı iyi hobiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zehirleri hafife alınmayacak kadar güçlüdür fakat yetişkin birisi için büyük bir sorun teşkil etmiyor. Belki çocuklar ve yaşlılar için bir sorun yaratabilir. Kendilerini yakından takip ediyorum. Kendileri kolay kolay yuvalarını terk etmezler. Çiftleşme amaçlı olarak bir gezintiye çıkarlar. Kuraklık ve kaya olan yerlerde çok bulunurlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berkesan, 22.05.2021 - 19:40 yazdı:

Merhabalar arkadaşlar doğum günümden 1 gün önce bulduğum güzel dostumuzu yarım saat kadar eşlik ettirip bıraktım. Islanmış haldeydi bahçeyi suladığımızdan dolayı bir kutuda pamuk bırakıp kendi kendini kurulmasını bekleyip inceleyip saldım. Fotoğraflarını incelemenizi istiyorum özellikle intarnette ve haberlerde sanki yakaladı mi bizi kesecek gibi bir algı bırakılmış zehrinin tehlikeli olduğu ve panzehiri olmaması su götürmez bir gerçek ama bu tür güzellikleri doğaya bırakmak boynumuzun borcu olarak düşünüyorum. beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim karinca kolonları ile ilgilenen 2 3 zıplayan örümcek akrep türleri bilen birisiyim böyle birşeyle karşılaşmak şans oldu gerçekten.

Screenshot_20210522-192753_Edge.thumb.jpg.b85385befd68ca41023fbdc2ec8d84ff.jpg20210522_185942.thumb.jpg.133df227b5cec56b8a2fc048f86ac2ea.jpg

erasuslar aynı zamanda yuvaları dışında baya bir çekingen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.