Jump to content
enespole

Farklı Tür Geckolar Aynı Teraryumda Yaşayabilir Mi?

Önerilen İletiler

merhaha arkadaşlar. 

1 adet leopard 1 tane de harlequin gecko almak istiyorum fakat tek teraryumum var aynı yerde yaşayabilirler mi? 

ilk kez gecko bakmak istiyorum ve şuan araştırma kısmındayım. 

hareketlerinde bir farklılık olur mu? yoksa sadece görünümleri mi farklı bu da diğer sorum. 

iyi forumlar, iyi hobiler dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enespole, 7 dakika önce yazdı:

merhaha arkadaşlar. 

1 adet leopard 1 tane de harlequin gecko almak istiyorum fakat tek teraryumum var aynı yerde yaşayabilirler mi? 

ilk kez gecko bakmak istiyorum ve şuan araştırma kısmındayım. 

hareketlerinde bir farklılık olur mu? yoksa sadece görünümleri mi farklı bu da diğer sorum. 

iyi forumlar, iyi hobiler dilerim.

Harlequinden kastettiğin crested gecko ise hayır kesinlikle yaşayamazlar.Leopardlar yatay uzunluğu geniş sade alanlarda yaşarken crestedler için dikey uzunluğu fazla ve daha nemli  alanlar gerekir.Ayrıca aynı türden iki geckonun bile bakılması tavsiye edilmezken ikisinin bir arada geçinmesi imkansızdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

iki türü de araştırdıysan ihtiyaçlarının farklı olduğunu anlamış olman gerek ikisi de farklı teraryum gereksinimlerine sahip ki aynı türden 2 tanesi bile bir teraryumda bakılamazken farklı türleri bir arada bakmaya çalışmak aşırı yanlış bir hareket olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alkakazirgan, 18 dakika önce yazdı:

iki türü de araştırdıysan ihtiyaçlarının farklı olduğunu anlamış olman gerek ikisi de farklı teraryum gereksinimlerine sahip ki aynı türden 2 tanesi bile bir teraryumda bakılamazken farklı türleri bir arada bakmaya çalışmak aşırı yanlış bir hareket olur 

leopard bakımının araştırmasına bakmıştım. diğer canlıya daha gelememiştim, ama bakım videosunu açınca zaten çok farklı olduğunu gördüm. 

teşekkürler arkadaşlar yanıtlar için. 

iyi hobiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.