enespole 0 Oluşturuldu: 8 Haziran, 2021 merhaha arkadaşlar. 1 adet leopard 1 tane de harlequin gecko almak istiyorum fakat tek teraryumum var aynı yerde yaşayabilirler mi? ilk kez gecko bakmak istiyorum ve şuan araştırma kısmındayım. hareketlerinde bir farklılık olur mu? yoksa sadece görünümleri mi farklı bu da diğer sorum. iyi forumlar, iyi hobiler dilerim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YushLeN1 102 8 Haziran, 2021 gönderildi enespole, 7 dakika önce yazdı: merhaha arkadaşlar. 1 adet leopard 1 tane de harlequin gecko almak istiyorum fakat tek teraryumum var aynı yerde yaşayabilirler mi? ilk kez gecko bakmak istiyorum ve şuan araştırma kısmındayım. hareketlerinde bir farklılık olur mu? yoksa sadece görünümleri mi farklı bu da diğer sorum. iyi forumlar, iyi hobiler dilerim. Harlequinden kastettiğin crested gecko ise hayır kesinlikle yaşayamazlar.Leopardlar yatay uzunluğu geniş sade alanlarda yaşarken crestedler için dikey uzunluğu fazla ve daha nemli alanlar gerekir.Ayrıca aynı türden iki geckonun bile bakılması tavsiye edilmezken ikisinin bir arada geçinmesi imkansızdır. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alkakazirgan 31 8 Haziran, 2021 gönderildi iki türü de araştırdıysan ihtiyaçlarının farklı olduğunu anlamış olman gerek ikisi de farklı teraryum gereksinimlerine sahip ki aynı türden 2 tanesi bile bir teraryumda bakılamazken farklı türleri bir arada bakmaya çalışmak aşırı yanlış bir hareket olur Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
enespole 0 8 Haziran, 2021 gönderildi alkakazirgan, 18 dakika önce yazdı: iki türü de araştırdıysan ihtiyaçlarının farklı olduğunu anlamış olman gerek ikisi de farklı teraryum gereksinimlerine sahip ki aynı türden 2 tanesi bile bir teraryumda bakılamazken farklı türleri bir arada bakmaya çalışmak aşırı yanlış bir hareket olur leopard bakımının araştırmasına bakmıştım. diğer canlıya daha gelememiştim, ama bakım videosunu açınca zaten çok farklı olduğunu gördüm. teşekkürler arkadaşlar yanıtlar için. iyi hobiler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EvaGeckos 103 8 Haziran, 2021 gönderildi Hayır 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş