ardapoko 5 Oluşturuldu: 19 Haziran, 2021 İlk kez un kurdu aldım da tam olarak bilmiyorum un kurtlarımın kabukları çok sertleşmeye başladı bu kabuk değiştireceği anlamına mı geliyor emin olmak istedim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emiraltun 32 19 Haziran, 2021 gönderildi ardapoko, 9 dakika önce yazdı: İlk kez un kurdu aldım da tam olarak bilmiyorum un kurtlarımın kabukları çok sertleşmeye başladı bu kabuk değiştireceği anlamına mı geliyor emin olmak istedim. siyah ve sertse gelenlerden ölü olanlar olabilir. her an kabuk değiştirebilirler ben sertliğe rastlamadım size öyle gelmiş de olabilir. ben kendi canlılarımda kabuktan sonra sertlikten çok yumuşama görüyorum kabuktan sonra bembeyaz olurlar ve yumuşama olur fotoğraf atarsanız daha iyi olur Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wh1te 169 20 Haziran, 2021 gönderildi ardapoko, 11 saat önce yazdı: İlk kez un kurdu aldım da tam olarak bilmiyorum un kurtlarımın kabukları çok sertleşmeye başladı bu kabuk değiştireceği anlamına mı geliyor emin olmak istedim. Genelde un kurtlarının dışı sert yapıdadır o yüzden yavru canlılara çok fazla verilmesi iyi değildir.Eğer renkleri koyu kahverengiye dönüşmüşse muhtemelen ölmüşlerdir.Kabuk süreleri uzadıkça ve büyüdükçe sertleşmeleri normaldir,endişelenmeniz gereken bir durum değil. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş