-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Egzotik karıncam
Merhabalar, bir tarantula sahiplenmek istiyorum şu üç türle ilgili bir kaç sorum olacaktı ;
1. Brachypelma albopilosum
2. Nhandu tripepii
3. Cyriocosmus elegans
- Bu türlerden hangisi başlangıç için en uygunu ?
- Hangi türün büyüme hızı en az ?
- Bakımı beslenmesi nem ve ısı duyarlılığı gibi özelliklerinde hangi türler daha hassas ve zor hangileri daha kolay ( Hepsinin bakımlarını forumdan ve yabancı kaynaklardan araştırdım ama karşılaştırma olarak verilmediği için yinede sormak istiyorum ( C.elegans' ın başlangıç için önerilmesede küçük bir tür istediğimden onuda listeme ekledim )
( NOT: Bu arada Brachypelma albopilosum ve Nhandu tripepii sling boyda Cyriocosmus elegans ise adult dişi buna göre değerlendirirseniz sevinirim ... )
-
Yazan: Dcdes
Smith ve CC tarantula arıyorum L2 yi geçmeyecek şekilde istiyorum. Mesaj atın lütfen yer Adana.
-
Yazan: nizar
yasal sürüngenler hakkında pek bir bilgi yok gibi forumda olsa bile eksik yada çok eski
-
Yazan: rengoku
Merhaba l3 vagans tarantulam mağarasının önünü toprakla kapattı ve 3 gündür dışarı çıkmıyor yaklaşık 2 hafta önce kabuk attı sanırım erkek, bunu neden yapıyor olabilir torfta veya teraryumda bir sıkıntı olduğunda mı yapıyorlar yoksa kabuk değiştirmek için mi ? ne kadar süre sonra endişelenmem gerek (başlık ironi)
a7d56334-39fb-44dc-96db-f2a0fbfbc084.jfif