Jump to content
pumpfriction

Benim bukalemunum garip diyen hanım kızımız!

Önerilen İletiler

Gayet normal bence. :)  Hanım başka buki sahibi olmamış daha galiba. :D

Bunun göz yalama versiyonunu çekebilirdim kimliğim açığa çıkacak olmasa. :sigara:

Buki besleyenler bilsin, her şeye dil atabilirler, dikkat edin. Videoda kadının diline dil atıyor, dil ıslak ve kaygan olduğu için bukalemunun dili yapışamıyor, göze de yapışamaz ama son saniyelerdeki gibi dudağa (bıyık yoksa), ele, kola, kuru yüzeylere dil atması riskli. Dili hafif veya ağır hasar görebilir, belki "ampute" edilmek zorunda kalınabilir, hatta kendisi ısırarak/çekerek kopabilir. Dil atınca elinizi/kolunuzu refleks olarak çekerseniz de anında dili kopabilir bukalemunun.

Bazıları bukalemunları elle beslerken ellerini ıslatırlar dil eline gelirse yapışmasın diye (yağlamak daha garantidir belki).

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Göze gelen dil gözü çıkarabilir

Bende bir sorun olmadı ama zaten önemli olan hayvanın sağlığı. Biz tek göz olsak ne güzel çakma korsan oluruz.  :laugh:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim suratıma dil atmışlıkları çok. 2 kere burnuma bir kere de anlıma geldi. Eylemlerin hepsini de dişi yemen yaptı. Yapışmadı dili ama yapışabilirdi de. Bir de kol kapan savannah var ama konumuz değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.