fureagle 2 Oluşturuldu: 4 Aralık, 2021 Tarantula hobisine başlayacağım bir sling alarak ancak polis,baskın vs olaylarından korkuyorum biraz.Böyle bir durum yaşanır mı,yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?Sonuç olarak ülkemizde tarantula beslemek yasal değil malesef... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Liqurish 0 4 Aralık, 2021 gönderildi (düzenlendi) fureagle, 1 saat önce yazdı: Tarantula hobisine başlayacağım bir sling alarak ancak polis,baskın vs olaylarından korkuyorum biraz.Böyle bir durum yaşanır mı,yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?Sonuç olarak ülkemizde tarantula beslemek yasal değil malesef... Polisde fureagle tarantula alsada evi basalım diye bekliyor😀😀(biri şikayet etmesse bi sıkıntı olcağını sanmıyorum ) 4 Aralık, 2021 tarihinde Liqurish tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
sameti42 42 4 Aralık, 2021 gönderildi Bir iki canlıdan birşey olmaz.. Sosyal medyada gösterme, birisi seni şikayet etmezsen sıkıntı olmaz.. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wh1te 169 5 Aralık, 2021 gönderildi fureagle, 17 saat önce yazdı: Tarantula hobisine başlayacağım bir sling alarak ancak polis,baskın vs olaylarından korkuyorum biraz.Böyle bir durum yaşanır mı,yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?Sonuç olarak ülkemizde tarantula beslemek yasal değil malesef... Besleyen hobicilerden çok polisler satış yapan kişilerle ilgileniyor. Beslediğini sadece tanıdığın ve güvendiğin insanlar bilsin. Sosyal medya gibi tanımadığın insanlarla etkileşime girdiğin yerlerde paylaşmanı tavsiye etmem. Özellikle şikayet edilmezsen hiçbir şey olacağını sanmıyorum. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş