Jump to content
fureagle

Düşüncem

Önerilen İletiler

Tarantula hobisine başlayacağım bir sling alarak ancak polis,baskın vs olaylarından korkuyorum biraz.Böyle bir durum yaşanır mı,yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?Sonuç olarak ülkemizde tarantula beslemek yasal değil malesef...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fureagle, 1 saat önce yazdı:

Tarantula hobisine başlayacağım bir sling alarak ancak polis,baskın vs olaylarından korkuyorum biraz.Böyle bir durum yaşanır mı,yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?Sonuç olarak ülkemizde tarantula beslemek yasal değil malesef...

Polisde  fureagle tarantula alsada  evi basalım diye bekliyor😀😀(biri şikayet etmesse bi sıkıntı olcağını sanmıyorum )

tarihinde Liqurish tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fureagle, 17 saat önce yazdı:

Besleyen hobicilerden çok polisler satış yapan kişilerle ilgileniyor. Beslediğini sadece tanıdığın ve güvendiğin insanlar bilsin. Sosyal medya gibi tanımadığın insanlarla etkileşime girdiğin yerlerde paylaşmanı tavsiye etmem. Özellikle şikayet edilmezsen hiçbir şey olacağını sanmıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.