Jump to content
Ali Özdengülsün

Acil Tarantula Hareket Etmiyor

Önerilen İletiler

Sebebini tam çıkaramayız ama durumu kötü gibi görünüyor.

Çürümeden ölüp ölmediği belli olmaz hiçbir zaman. Yoğun bakım ünitesine almayı deneyin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest 2n4k8b
Ali Özdengülsün, 2 saat önce yazdı:

En başta ayaklarını içe çekmişe death curl ayaklarını kapatıp ayak uçlarını içeri alır. Yaşam alanında su kabı göremedim dehidrasyon olabilir. Durumunu belirlemeden icu ya almak daha kötü sonuçlar doğurabilir icu son çare olarak kullanılmalıdır. Şu anlık tavsiyem yaşam alanında kalsın canlıyı döndür dişlerine su damlat karanlık bir alana al ama durum çok kötü görünüyorsa icu ya al. İyice incele öldüğüne eminsen yapılacak bir şey yok geçmiş olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest 2n4k8b, 19 dakika önce yazdı:

En başta ayaklarını içe çekmişe death curl ayaklarını kapatıp ayak uçlarını içeri alır. Yaşam alanında su kabı göremedim dehidrasyon olabilir. Durumunu belirlemeden icu ya almak daha kötü sonuçlar doğurabilir icu son çare olarak kullanılmalıdır. Şu anlık tavsiyem yaşam alanında kalsın canlıyı döndür dişlerine su damlat karanlık bir alana al ama durum çok kötü görünüyorsa icu ya al. İyice incele öldüğüne eminsen yapılacak bir şey yok geçmiş olsun.

Dehidrasyondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ortam bir chromatusa göre zaten fazlasıyla nemli gözüküyor. Şuanlık tek çare bence icu ya almak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest 2n4k8b
Wh1te, 14 dakika önce yazdı:

Dehidrasyondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ortam bir chromatusa göre zaten fazlasıyla nemli gözüküyor. Şuanlık tek çare bence icu ya almak. 

bana karanlıktan öyle göründü gibi geldi çünkü canlının bulunduğu köşeye bakarsanız aşırı siyah olduğunu görürsünüz nemli kısım orası aklanı kuru gibi geldi de flaşla bi fotoğraf atarsa ya da torfun ne kadarını ıslattığını söylerse daha iyi bir tahmin yapabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.