occan 1 Oluşturuldu: 23 Mayıs, 2015 Merhaba ben İstanbul' dan Özcan. Uzun zamandır tarantulalara ilgim olmasına rağmen çok uzun sayılmayacak bir süre önce hobiye başlayabildim. Kısa bir süre içerisinde koleksiyonumu genişlettim İthalatla bazı arkadaşları canlı sahibi de yaptım. Bu hobi ölene kadar sürecek gibi görünüyor bu konuda sevdiğim bir sözü paylaşmak istiyorum, Tarantula beslemek, vücudunuza dövme yaptırmak gibi bir şeydir. bir kere sahip olursanız, asla bir türle yetinmezsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 23 Mayıs, 2015 gönderildi Merhabalar Özcan bey Hoşgeldiniz foruma. Açıkçası ben Tarantulada tek tür ve yan türcüğü ile devam ediyorum muhtemelen de böyle kalacak. Sanırım istisnalardan bir tanesiyim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sezerglr 0 24 Mayıs, 2015 gönderildi Hoşgeldin Özcan abi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 24 Mayıs, 2015 gönderildi Tekrardan hoşgeldiniz, son sözü beğendim... Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 24 Mayıs, 2015 gönderildi Merhabalar Özcan bey Hoşgeldiniz foruma. Açıkçası ben Tarantulada tek tür ve yan türcüğü ile devam ediyorum muhtemelen de böyle kalacak. Sanırım istisnalardan bir tanesiyim Yüreğinin istediği canlıyı besle hocam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 24 Mayıs, 2015 gönderildi Hoşgeldin Özcan abi Hoş bulduk dostum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 24 Mayıs, 2015 gönderildi Tekrardan hoşgeldiniz, son sözü beğendim... Tekrardan hoş bulduk Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 24 Mayıs, 2015 gönderildi Kendimi daha detaylı tanıtmak isterdim ama uzun uzun yazıp üyeleri sıkmak istemedim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Khan 14 2 Haziran, 2015 gönderildi hoş geldin hocam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 2 Haziran, 2015 gönderildi hoş geldin hocam Hoş bulduk Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gsimsek 17 4 Haziran, 2015 gönderildi Hoş geldiniz. Selamlar Özcan Bey Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 4 Haziran, 2015 gönderildi :yolda: Hoş geldiniz. Selamlar Özcan Bey Hoş bulduk efendim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ali salim 0 19 Eylül, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz iyi forumlar dileirm Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş