KomutanIogar 0 Oluşturuldu: 18 Nisan, 2022 Selamlar ne kraliçesi yardımcı olurmusunuz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Onlorot 92 18 Nisan, 2022 gönderildi Messor kraliçeleri ama ilk attığınız fotoğrafta biraz prens havası var. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KomutanIogar 0 18 Nisan, 2022 gönderildi prens derken ? yani bu ne anlama geliyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wh1te 169 18 Nisan, 2022 gönderildi Kraliçeyi dölleyen karıncalara prens denir. Çiftleşme gerçekleştikten bir süre sonra ölürler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yetkin 249 19 Nisan, 2022 gönderildi (düzenlendi) Wh1te, 8 saat önce yazdı: Kraliçeyi dölleyen karıncalara prens denir. Çiftleşme gerçekleştikten sonra kanatlarını döküp bir süre sonra ölürler. prensler kanat dökmüyor ilk fotoğraftakinin abdomeni oldukça küçük belki zarar görmüştür fakat bariz kraliçe kanat dökmüş 19 Nisan, 2022 tarihinde Yetkin tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KomutanIogar 0 19 Nisan, 2022 gönderildi peki şimdi ne yapmam lazim karanlık bi yerde üstünde karton kapladım bekliyorum işcilerin çıkmasını işciler çıkınca ne yapmam gerekcek Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wh1te 169 19 Nisan, 2022 gönderildi KomutanIogar, 3 saat önce yazdı: peki şimdi ne yapmam lazim karanlık bi yerde üstünde karton kapladım bekliyorum işcilerin çıkmasını işciler çıkınca ne yapmam gerekcek Karton sarmak yerine kırmızı şeffaf kitap kılıflarından sarabilirsiniz. Karıncalar kırmızı rengi siyah olarak gördüğü için karanlıkla aynı işlevi görecektir. Hem içini görmek daha kolay oluyor. İşçiler çıktıktan sonra türe göre beslemelere başlayabilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yetkin 249 19 Nisan, 2022 gönderildi kırmızıyı algılamadıklarına dair net bir veri yok opak bir şey ile sarıp bir köşeye koyun iki haftada bir bakarsınız işçiler çıkınca tohum verirsiniz 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KomutanIogar 0 19 Nisan, 2022 gönderildi anladim saolun peki kaç işçi çıktıktan sonra formikaryum yapmaliyim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yetkin 249 19 Nisan, 2022 gönderildi tüpe sığmayınca tüp de ekleyebilirsin formikaryum da size kalmış Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş