bqwertika 1 Oluşturuldu: 1 Ağustos, 2022 Şimdi uzun süredir kraliçe karınca aramaktayım ancak hiç bir tanesine bile rastlayamadım. Rüzgarsız havalarda bakmaya çalıştım ve mart kasım arası gibi oluyorlarmış. Taşlık ve yanlar ot olacak şekilde her yerde aradım ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bqwertika 1 2 Ağustos, 2022 gönderildi Yardımcı olabilir misiniz? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 2 Ağustos, 2022 gönderildi bqwertika, 23 saat önce yazdı: Şimdi uzun süredir kraliçe karınca aramaktayım ancak hiç bir tanesine bile rastlayamadım. Rüzgarsız havalarda bakmaya çalıştım ve mart kasım arası gibi oluyorlarmış. Taşlık ve yanlar ot olacak şekilde her yerde aradım ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı Nasıl bir yardım istiyorsunuz? Kraliçe almak isterseniz bir arkadaşımda var yardımcı olmaya çalışırım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Rezdy 1 2 Ağustos, 2022 gönderildi (düzenlendi) COMPOLAR Componotus Koloni 1. 20+ iscili ve yumurtali fotograflarinin sag ustunde C1 yaziyor=55₺ (Compo 1. Satıldı) Componotus Koloni 2. 15+ iscili ve yumurtali fotograflarinin sag ustunde C2 yaziyor=50₺ MESSORLAR Messor koloni 1. 30+ iscili ve yumurtali fotolarin sag ustunde M1 yaziyor=40₺ (Messor 1. Satıldı) Messor Koloni 2. 25+ iscili ve yumurtali sag ustunde M2 yaziyor=35₺ (Messor 2. Satıldı) Messor Koloni 3 20+ iscili yumurtali sag ustunde M3 yaziyor=35₺ Messor Koloni Boost 100+ iscili bol bol yumurtalı sag ustunde M BOOST yaziyor=140₺ Yer:İzmir elden teslim olur kargolama da yapılır ama kargoya garanti veremem. Forumda çok aktif değilim discorddan yazarsanız daha hızlı cevap verebilirim !Rezdy#3239 2 Ağustos, 2022 tarihinde Rezdy tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş