lasi48 0 Oluşturuldu: 18 Ağustos, 2022 dostlar hepinize merhaba yaşadığım sorundan dolayı forumda üyeliğimi de açmış oldum. bugün dün kabuktan çıkan canlımın sol arka bacağı dibinden tamamen koptu. 10 aydır benimle olan canlım kaçıncı kabukta hatırlamıyorum kokondan çıktığı gibi sahiplendim. kullandığım kabın kapağı siyah olduğu için kapağı kapatırken fark edemedim ve görüş alanımın dışında kaldı. lütfen bu konu hakkında bilgilendirme yapar mısınız. kendimi çok suçlu hissediyorum aşırı moralim bozuk. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf 114 18 Ağustos, 2022 gönderildi Sıkıntı olmaz . Diğer kabuklarda yavaş yavaş çıkıp eski haline dönecektir . Daha dikkatli olmalısın . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yetkin 249 22 Ağustos, 2022 gönderildi (düzenlendi) Kanama olup olmadığına dikkat edin böyle durumlarda. Kanama varsa muhtemelen ölmeyecektir, fakat yine de mısır nişastası ile müdahale edersiniz. Kanama yoksa da sıkıntı yok birkaç kabuk bekleyeceksiniz sadece geri çıkması için. 22 Ağustos, 2022 tarihinde Yetkin tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş