Jump to content
CyBeRr

Reptula Sizin İçin Ne Kadar Değerli?

Önerilen İletiler

hep destek tam destek evde bir mekanda oluşturdum kendime ithal mantiste olcak yerli mantisde cg lerde olcak bir maddi destek gerekiyorsa seve seve destek olurum @CyBeRr en son kupa yapmıştık seneeee 2016 2015 falandı heralde hatırlayamadım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ejderhan Ustuner, 11 saat önce yazdı:

hep destek tam destek evde bir mekanda oluşturdum kendime ithal mantiste olcak yerli mantisde cg lerde olcak bir maddi destek gerekiyorsa seve seve destek olurum @CyBeRr en son kupa yapmıştık seneeee 2016 2015 falandı heralde hatırlayamadım :)

Eheh kupalardan bazıları duruyor hala kullanıyorum. 
walla forumun yine ödeme zamanı geliyor bilmiyorum artık değeri biliniyor mu bilinmiyor mu pek emin değilim açıkçası. Hortlatalım konuyu bakalım 😅

Normalde yıllık ödemesinden ziyade foruma yine güncel bir Ipboard lisansı alıp biraz da değişiklikler güncellemeler yapmamız gerekiyor. O da en son baktığım zamanlar bi 40-50bin₺ civarı masraftı. O yüzden şuan için buna değeceğini sanmıyorum. Çünkü siteden bir kuruş bile kazanmadım hiç bir zaman için. Eğer hem sitenin düzenlenmesi konusunda hem de maddi destek olmayı düşünenler var ise bu konuya yazmanın tam zamanı diyebilirim :)

Reptulayı yaşatalım derneğini kurabiliriz. Yoksa Reptula da tarihin tozlu raflarına karışabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CyBeRr, 17 saat önce yazdı:

Eheh kupalardan bazıları duruyor hala kullanıyorum. 
walla forumun yine ödeme zamanı geliyor bilmiyorum artık değeri biliniyor mu bilinmiyor mu pek emin değilim açıkçası. Hortlatalım konuyu bakalım 😅

Normalde yıllık ödemesinden ziyade foruma yine güncel bir Ipboard lisansı alıp biraz da değişiklikler güncellemeler yapmamız gerekiyor. O da en son baktığım zamanlar bi 40-50bin₺ civarı masraftı. O yüzden şuan için buna değeceğini sanmıyorum. Çünkü siteden bir kuruş bile kazanmadım hiç bir zaman için. Eğer hem sitenin düzenlenmesi konusunda hem de maddi destek olmayı düşünenler var ise bu konuya yazmanın tam zamanı diyebilirim :)

Reptulayı yaşatalım derneğini kurabiliriz. Yoksa Reptula da tarihin tozlu raflarına karışabilir. 

Kesinlikle devam etmeli içinide bir sürü kaynak var ve forum pek aktif olmasada hala bu kaynaklardan yararlanan bir sürü insan var. Aslında yanlara filan birkaç reklam alınabilse en azından forum kendi masrafını çıkarabilirdi fakat sanırım reklam veren yok ama olsun hala ülkemizdeki çoğu canlı için tek türkçe kaynak bu ve kesinlikle devam etmeli ...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.