shagydigy 25 Oluşturuldu: 17 Ekim, 2022 iyi forumlar herkese uzun zamandır foruma da giremiyordum. Çift geckomda değişik hareketler başladı. Günlerdir yem yemiyorlardı tartaralar bunlara yaklaşınca ayaklarıyla vuruyorlar moria kurdu verdim yediler ama önündeki moria kurdunu bir türlü yakalayamadı örnek vermek gerekirse moria kurdu saat 12 yönündeyken geckolar saat 4-5 yönüne doğru atak yapıyorlar ve yem olmasa bile durduk yere yem varmış gibi hareketler yapmaya başladılar sanki görünmez bir yem görüyorlar ve ona odaklanıyorlar. Taban ısısı normal su vitamin her şey eskisi gibi araştırdım ama net bişi bulamadım mevsim geçişi ve ya üreme dönemi öncesi hareketler diye düşünüyorum ama daha bilgili bir görüş almak istedim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
detizefidir 33 20 Ekim, 2022 gönderildi kalsiyum takviyelerini düzenli olarak alıyorlar mı? enigma sendromu mevcut olabilir genlerinde var mı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
shagydigy 25 21 Ekim, 2022 gönderildi takiveyleri düzenli alıyorlar sorun yok. Enigmaya sendromuna baktığımda o kadar bir davranışları yok ama şeyi bulamadım başlangıçta böyledir hastalık ilerler gibi bir şey oluyor mu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
EvaGeckos 103 22 Ekim, 2022 gönderildi Kalsiyum takviyesini kaliteli bir markadan almiyorlarsada ayni sorunlar olabiliyor. Kalsiyum verdiğinizi sanıp aslında un yedirmiş oluyorsunuz maalesef canlılara. Dünyaca bilinen ve kabul edilmiş markaları tavsiye ediyorum. Çenesini yumuşatır , eklemlerini zayiflatır , boyutu kucuk kalir bu gibi sorunlarin hepsi mbd yani eksik kasiyum kaynakli 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş