kulak_kiri 0 Oluşturuldu: 5 Haziran, 2015 Sabah bi baktım bu şekilde ters giden birşey mi var anlayamadim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
anil_colak 0 5 Haziran, 2015 gönderildi Hayırlı olsun kabuk zamanı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 5 Haziran, 2015 gönderildi ışık ses titreşim olmamalı yemi al ordan geç kalınış bir durum nem sanki min. seviyede . özür dileyerek söylüyor ve soruyorum bu canlılar hakkında neden bilgi edinilmiyor inanın zor ve emekle büyütülen bir calıdır bu . canlı kabuk atıcak yani yeniden doğacak rahatsız etme dürtme sakın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 5 Haziran, 2015 gönderildi bu arada canlı yerinden oynatılmış gibi oynattınızmı ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kulak_kiri 0 5 Haziran, 2015 gönderildi Nemlendirme yaptım(içinde su kabı ve sünger var ama spreyledim azcik), karanlık bi alana yerleştirdim, yerinden oynatılmadı tabi ben ulasana kadar oynatildiysa bilemiyecem. Genel bakımları hakkında okudum az çok bilgim var ama kabuk drgistirirken ters dondugunu bilmiyordum ters dönmüş bi vaziyette görünce telaş yaptım elimde olan Smithi gece kbuk atmış ve görmemiştim. Yemi almak için kabı acmam gerekiyor almalimiyim kalsın mi rahatsız olur mu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 5 Haziran, 2015 gönderildi Yem surekli haraket ederse canli bunu hisseder strese girer . Umarim kötü bir tecrübe olmaz bu yasananlar sağlıklı bir şekilde kabukdan cikar canlinin boyutunu bilmiyorum ama tahminen soyliyim 3 saate kabugu atip düz dönmesi gerekir bu gibi durumlarda yerinden oynatmadan üstüne koyu bir örtü ortmeniz kafi . Yer degisikligi de sallanmasina ısı deyisimine neden olur . Buna benzer ne oldugundan emin olmadiginiz durumlarda canliya mudahale etmeden once hizli bir sekilde tarantula hakkinda bilgi sahibi olan herhangi biriyle gorusmeniz iyi olur . bu konularda beni 7/24 rahatsiz edebilirsiniz hic problem değil. Ulasamazdaniz diger sosyal aglardaki gruplarda mutlaka biri online dir . Hemen paylasim yapmaniz iyi olmuş umarim bir sorun yasamazsiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kulak_kiri 0 5 Haziran, 2015 gönderildi tşk ederim hocam, bakan tek ben olmadığımdan sanırım benden önce bi müdahale olmuş, inş. sonuç acı olmaz. zaten görür görmezde aldığım arkadaşa yazdım ve buraya yazdım sağolsun herkes yardımcı oldular. tekrar tşkler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 5 Haziran, 2015 gönderildi tşk ederim hocam, bakan tek ben olmadığımdan sanırım benden önce bi müdahale olmuş, inş. sonuç acı olmaz. zaten görür görmezde aldığım arkadaşa yazdım ve buraya yazdım sağolsun herkes yardımcı oldular. tekrar tşkler müdahale oldugu aşikar ama yinede emin olmak için sormustum . son durum nedir ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
diablo 16 6 Haziran, 2015 gönderildi Resimde 4 adet cırcır böceği görüyorum. İnşallah kabuk atıp düzelir. Bol şans Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 6 Haziran, 2015 gönderildi Kabukdan saglam cikabildigini hic zannetmiyorum ama hayat mucizelerle dolu . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yasan 2 6 Haziran, 2015 gönderildi Yazilmasi gerekenler yazilmis zaten son durum nedir? Bu arada erkek bu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kulak_kiri 0 20 Haziran, 2015 gönderildi bana geldiğinde düzgün işlevini göremeyen bir ayak vardı o ayak artık yok, başkada bir problem yok Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Gözde Gülseven 12 24 Haziran, 2015 gönderildi Herkes tarantula beslemeyi anasının karnında öğrenmiyor sonuçta. Zamanla deneyimle öğreniyor. Böyle yıkıcı eleştiriler yaparak insanların hevesini kırmanın amacı nedir? İnsanlar bişeyi sorarken çekinecekse hatta soramayacak bilgi paylaşımı yapamayacaksa forumun amacı ne?! 1 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş