Jump to content
Bellmannn

Tarantulamda Sağlık Sorunu Mu Var ?

Önerilen İletiler

Arkadaşlar tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim. Kabuk dönemine girdiğini biliyorum ancak 2 aydır bir türlü kabuk atmadı ve bu sürede yem kabul etmedi. Yeteri kadar beklediğimi düşünüyorum. Bu kadar uzun süre aç kalması korkutmaya başladı. Rutin olarak 3 - 4 gün rahatsız etmiyorum sonra yem vermeyi deniyorum. Abdomeni simsiyah oldu ama ısrarla kabuk atmıyor. Türü Pterinopelma Sazimai. Önerisi olan yazarsa sevinirim.

IMG_20221123_190722.jpg

IMG_20221123_190717.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bir sorun gozukmuyor teraryumu da guzel bu boyuttaki bi canli icin 2 ay uzun degil sorun yaratmaz abdomeni de gayet iyi beklemekten baska birsey yapamazsiniz bir de kisin etkisiyle sicakliklar dustu kabuk sureleri bu mevsimlerde daha uzun olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@YushLeN1 'in dediği gibi bir sorun görünmüyor. Artık havalar soğudu, petekler ne kadar yansa da oda sıcaklığı yaz aylarindaki gibi sıcak olmuyor. Haliyle canlıların metabolizması da yavaşlıyor. Yaz aylarinda 1 ayda kabuk atan slingler kış aylarında 3-4 ayda bir kabuk atabiliyor. Hatta aylarca yem yemeyenler bile olabiliyor. Korkulacak birşey yok yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.