waveslord 2 Oluşturuldu: 6 Aralık, 2022 Dışarıda siyah springtail kültürü buldum teraryumlarda kullanılır mı beyaz springtail bulamadım cevabınıza göre alıcam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ravenouscortex 116 7 Aralık, 2022 gönderildi benim aldığım yemlerin kutusunda bikaç tane beyaz ve siyah springtailler gelmişti onları kullanıyorum. Okuduğum kadarıyla siyah olanların bir farkları yok aynı işlevi yerine getiriyorlar ve zararları yok. İsterseniz emin olmak için bulduğunuz springtailleriin fotoğraflarını da ekleyebilirsiniz. Ya da springtail satan kişiler biliyorum onlara da yönlendirebilirim sizi. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
waveslord 2 7 Aralık, 2022 gönderildi (düzenlendi) ravenouscortex, 2 dakika önce yazdı: benim aldığım yemlerin kutusunda bikaç tane beyaz ve siyah springtailler gelmişti onları kullanıyorum. Okuduğum kadarıyla siyah olanların bir farkları yok aynı işlevi yerine getiriyorlar ve zararları yok. İsterseniz emin olmak için bulduğunuz springtailleriin fotoğraflarını da ekleyebilirsiniz. Ya da springtail satan kişiler biliyorum onlara da yönlendirebilirim sizi. Yönlendirmeye gerek yok yanıtınız için teşekkürler sadece emin olmak istedim zararsız olduklarına 7 Aralık, 2022 tarihinde waveslord tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş