akudra 158 Oluşturuldu: 17 Aralık, 2022 Merhabalar, isopod ve springtail için arıyorum. çok elzem olmamakla birlikte bioaktif teraryuma uygun bitki ve malzemeler(torftur ıvır zıvırdır...) arıyorum İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 17 Aralık, 2022 gönderildi akudra, 40 dakika önce yazdı: Merhabalar, isopod ve springtail için arıyorum. çok elzem olmamakla birlikte bioaktif teraryuma uygun bitki ve malzemeler(torftur ıvır zıvırdır...) arıyorum İnstagramda isopodtr diye bir sayfa var. Kaan ağabeyde takip ediyor. Büyük ihtimalle güvenilir. Hesaba bakabilirsin orada shopier mağazası var. Güvenilir olup olmadığını tam bilmiyorum ama Kaan ağabey takip ediyorsa güvenilirdir İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 21 Aralık, 2022 gönderildi SALÇA, 17.12.2022 - 21:59 yazdı: İnstagramda isopodtr diye bir sayfa var. Kaan ağabeyde takip ediyor. Büyük ihtimalle güvenilir. Hesaba bakabilirsin orada shopier mağazası var. Güvenilir olup olmadığını tam bilmiyorum ama Kaan ağabey takip ediyorsa güvenilirdir bakayım teşekkürler 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
shiytokio 26 25 Aralık, 2022 gönderildi On 12/17/2022 at 9:16 PM, akudra said: Merhabalar, isopod ve springtail için arıyorum çok elzem olmamakla birlikte bioaktif teraryuma uygun bitki ve malzemeler(torftur ıvır zıvırdır...) arıyorum Springtail bende aramaktayım elinde olan mesajdan iletişime geçebilir. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bogachanturk 8 25 Aralık, 2022 gönderildi Bu konuda bir sorum olacaktı. Konuyu kirletiyorsam mazur görün. Bu canlıları bende tarantula yaşam alanı için düşünüyorum. Şu ana kadar mite sorunum olmadı ancak bir çok kişi iyi olur demiş. Bu canlılar, Madagascar gibi tırmanabiliyor mu? Yoksa dubia gibi tırmanma özelliği yok mu? Saygılar İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
shiytokio 26 25 Aralık, 2022 gönderildi (düzenlendi) 37 minutes ago, Bogachanturk said: Bu konuda bir sorum olacaktı. Konuyu kirletiyorsam mazur görün. Bu canlıları bende tarantula yaşam alanı için düşünüyorum. Şu ana kadar mite sorunum olmadı ancak bir çok kişi iyi olur demiş. Bu canlılar, Madagascar gibi tırmanabiliyor mu? Yoksa dubia gibi tırmanma özelliği yok mu? Saygılar Bioactive tarantula teraryumu yapacaksanız kullanılabilir ama eklembacaklıların yoğun dışkılaması olmadığı için isopodlar çok bir işe yaramayacaktır. Zaten nemlendirirken yaşam alanının bir kısmını nemlendiriyoruz. Açıkcası tarantula teraryumunda mite oluşturmak ekstra bir beceri gerektiriyor (Nem seven türleri beslemiyorsanız) Pütürlü yüzeylere tırmanabiliyorlar ama cam gibi daha az pütürlü yüzeylerde tırmanma konusunda bir lobster kadar iyi değiller. 25 Aralık, 2022 tarihinde shiytokio tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 30 Aralık, 2022 gönderildi sanırım kimsede kültür yok İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 1 Ocak, 2023 gönderildi Springtail mevcut, yardımcı olabilirim. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
recepkilic3437 1 14 Mart, 2023 gönderildi Merhaba Springtail kültürü ve İsopod türleri mevcut kargo ile gönderim yapabilirim. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş