Jump to content
akudra

Teraryum Ariyorum

Önerilen İletiler

Merhabalar,30x30x30 boyutunda veya o civarlarda teraryum arıyorum.

pleksiden kendi imal edebilen arkadaşlar varsa onlardan da alabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akudra, 44 dakika önce yazdı:

Merhabalar,30x30x30 boyutunda veya o civarlarda teraryum arıyorum.

pleksiden kendi imal edebilen arkadaşlar varsa onlardan da alabilirim.

Ego terrayı düşünebilirsin :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ebu
      Merhaba. Daha önce hiç teraryum veya akvaryum kurmadım. 20x20x20 veya bir tık büyük/küçük bir boyutta nano air akvaryum alıp teraryum kurmak istiyorum. Veya direkt su doldurup akvaryum yapıp balık yerine karides ve salyangoz koymak istiyorum.

Pomza taşı, aktif karbon, torf, moss gibi malzemeler kullanmayı düşünüyorum. Direkt alacaklarım aşağıda. Fazlalık veya eksik var ise söylerseniz sevinirim.

Genta Sıkıştırılmış Torf Cocopeat 5 Lt : Amazon.com.tr
      Faf Fresh Air Filter Aktif Karbon Kömür Bazlı 8-30 Mesh (1 Kg) : Amazon.com.tr
      MF Botanik Kırmızı Pomza Taşı 8-16 Mm 5 Litre Volkanik Ponza Lav Taşı : Amazon.com.tr

Moss şu anlık bir tek bu var. Uygun fiyatlı bir site varsa atabilirsiniz.
      Fissidens Fountanus Tele Sarılı 5x5Cm Yeni Sarım Canlı Bitki

Bu tele sarılı geliyor ya, direkt tel ile alıp akvaryumun içine mi koyacağım? Bir de ilk başta pomza taşı ve üstüne aktif karbon en son torf ekleyip onun üzerine de bunları koyacağım sonra jelatin veya delikli bir küçük kap yardımıyla suyu direkt olarak dökmek yerine yavaş yavaş dökeceğim o su ortalama 2 gün kaldıktan sonra suyun ortalama %50'sini falan boşaltıp yeni su ekleyip ne kadar beklemem lazım? Doğru mu yapıyorum?

Çeşme suyu veya arıtma hangisini kullanayım?
    • Yazan: Egzotik karıncam
      Madagaskar tıslayan hamam böceklerim için yaptığım teraryum paylaşmak istedim önerilere açığım    
    • Yazan: baranuslu
      Crested geckomun teraryumu için pet shoptan böyle bir şey aldım, pet shoptaki kişi "mango kökü" dedi  ama bu bir mangrove kökü mü yoksa yati kökü mü emin olamadım. Birkaç kez kaynar suya koydum ve suyun rengini sarı yaptı, teraryumuma eklemek için ne yapmalıyım? 

• Yazan: Furkiiiiii
      Dostlarım L3 olana kadar çok güzel besleniyordu L3 olunca beslenmeyi bıraktı yemiyor sizce sorun nedir?(Türü=T.Vagans)

• Yazan: Kuzeyoz
      Elinde 30 30 45 teraryum satan varsa ulaşabilir mi? veya cam teraryum yapan tanıdığınız var mı.