Jump to content
Almithara

Lütfen Bana Ve Tarantulama Yardim Edin

Önerilen İletiler

Merhaba l1 sling murinusum bugün kabuk attı fakat kabuğuna bakınca bir çıkıntı gördüm, 1 bacağı kabukta kalmış... kabuk atma öncesinde de bir bacağı kendisini aniden teraryumun yerine salıvermesinden dolayı kopmuştu. 8 bacaklı kaldı ve artık tansiyonlarım düşmeye başladı bu hayvana bir şey olur mu, yeni kabuklarında bacakları kesin olarak çıkar mı lütfen biri yardım etsin, canımdan çok seviyorum ve napmam gerek nolur bana yardım edin, bir eksikliği skntısı mı var ama nemleme yapmıştm nemlemeden sonra attı kabugu nemlemesı normaldi. OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. sling diye mi bu kdar narin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

birdahaki kabukta daha çok dikkat edersiniz kabukta diye fazladan nem yapmamaya dikkat edin bir şey daha tarantulada toplamda 8 bacak var zaten sizinki 6 bacaklı kalmış oluyor en öndeki daha kısa olan iki uzul bacak değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Nemleme olayı hakkında nacizane olarak bir iki şey eklemek isterim;

* Her canlının nem isteği farklıdır. Aphonopelma chalcodes çöl tarantulası olup daha az neme ihtiyaç duyarken Grammostola Rosea ona nazaran daha fazla nemi sever

* Nemlendirme ile sulama kavramları farklı. Aslında (ki bende başlarda bu hatayı yaptım), nemlendirme adına çok fazla toprağa su veriyordum.

* Canlınızın yaşam alanına koyabiliyorsanız ufak bir su kabı koyun.

* Bacak kaybetme olayı olabiliyor, özellikle kabuk değiştirirken yada canlı yem yerken yada yaşam alanında. Bir sonra ki kabukta bacak çıkıyor ve ondan sonra ki kabuğa kadar güçleniyor. Bu canlı büyüdükçe süresi uzuyor. Sling'lerde büyüme ve güçlenme daha hızlı oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.