Jump to content
Heimmmm

25 28 Derece De Yaşayan Tarantulalar

Önerilen İletiler

25 28 derece arasi yaşayan nhandu chromatus tarantula türünden almayı düşünüyorum  İzmir De yaşıyorum  bu aralar günlük 19 20 derece civarında ısıtıcı olarak ne kullanmaliyim ve nasıl kullanmaliyim lütfen yardım edin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tarantulalar oda ısısında da yaşayabilir ama  büyümeleri yavaşlacaktır, ama 28 dereceye getirirseniz büyümesi hızlanacaktır. ısıtıcı ped kullanabilirsiniz ama tarantulalarda sürüngenlerdeki gibi alttan ısı verilmiyor ortam sıcaklığını arttırmanız gerekiyor. genelde strafor kutu veya dolabın içine ısıtıcı pad konularak ısıtılıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bende şuan izmirdeyim hatta evim genele göre daha soğuk 17 derece civarı canlıların büyümesi yavaşlıyor sadece kullanılması şart değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yetkin, 6 saat önce yazdı:

bende şuan izmirdeyim hatta evim genele göre daha soğuk 17 derece civarı canlıların büyümesi yavaşlıyor sadece kullanılması şart değil 

- lere düşmediği sürece sıkıntı olmaz anladığım kadarıyla peki tarantula gibi canlıları İzmir'de bulabileceğim Bi yer biliyormusun ve canlı yem için önerdiğin Bi mağaza veya site varsada söylersen çok sevirim

tarihinde Heimmmm tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Heimmmm, 23 saat önce yazdı:

- lere düşmediği sürece sıkıntı olmaz anladığım kadarıyla peki tarantula gibi canlıları İzmir'de bulabileceğim Bi yer biliyormusun ve canlı yem için önerdiğin Bi mağaza veya site varsada söylersen çok sevirim

- ler değil 15 derece altına düşürmemeye çalış onun üstünde kalsın face gruplarından canlı ve yemler vs bulabilirsiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.