sinsitilki 0 17 Kasım, 2015 gönderildi Canlılar baya büyüdü. Plate 4 cm büyüdü. Acroporalar 2 cm büyüdü. Milka 2 cm büyüdü. Diğer spsler de 2şer cm büyüdü. 3 ayda baya büyüdüler. İki adet leather girdim tanka. 1 tanesi tek kafalı diğeri 4 kafalı. Star polyp girdim. Perşembe bir adet milepora gireceğim 14 cm çapında. Akvaryuma yine bu hafta aldığım coral beauty angel çok yakıştı. Önümüzdeki hafta da bir kişi 35 cm çapında toadstool leather , star polyp 1 adet daha , 4 tane de hairy mushroom teslim edecek kadıköyde. Birer adette ıstakoz (deniz ciyanlarini yemesi için ) ve scallop yani deniz tarağı girdim tanka. Günde 3 defa ağzına plankton sıkıyorum yiyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
sinsitilki 0 30 Mart, 2016 gönderildi Armaturun ampullerini buyume olsun diye 4 beyaz 4 mavi 640 watt seklinde almistim. Ancak renklenmeye bir yarari olmuyordu. Bu sefer renklenmeye yonelik bir ampul alimi yaptim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
sinsitilki 0 22 Nisan, 2016 gönderildi 25 cm capinda sebae anemon buldum. Palyacolariyla birlikte satin aldim hemen Elegance coral Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş