Jump to content
romedon

Tarantula Isı Kutusu

Önerilen İletiler

merhaba, ben hobiye 3 türle giriş yaptım.

Gp l5, murinus5di 6 oldu, lp de l3 oldu.

Havalar ufak ufak soğuyor. Isılar gündüz iyi olsa da geceleri düşmeye başladı. Evimde olmadığımdan kombi petek vs yakmıyorum zaten eviminde yalıtımı iyi olduğundan çok üşürsem ısıtıyorum ortamı. Gece vs ısıtmıyorum. Bu 3 türü genişçe bir saklama kutusunun içine koyup  termostatlı pet ile onu da arkaya yada üste yapıştırıp iç ısısını 24 derece gibi sabit bir ısıda tutmayı düşündüm. Sizce nasıl olur? Alternatif fikriniz varmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sıcaklık 18-20 derecelerin altına düşmediği sürece ciddi bi sorun olmaz, sadece kabuk atma süresi uzar hatta kış boyunca kabuk atmayabilirler.

Dediğiniz yöntemi kullanan arkadaşlarım olmuştu, teraryumları büyük bi strafor kutunun içine koyup terralara direkt ısı vurmayacak şekilde ısıtıcı pad yerleştirmişti.

Direkt vurmadığı ve hayvanları yakmadığı sürece ortam sıcaklığını 28 derecede tutabilirsiniz ama su ve nemine dikkat etmeniz gerekecek, ayrıca ortam kapalı olacağı için de küflenmemesine dikkat edin havalandırmaya çalışın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ravenouscortex, 32 dakika önce yazdı:

Sıcaklık 18-20 derecelerin altına düşmediği sürece ciddi bi sorun olmaz, sadece kabuk atma süresi uzar hatta kış boyunca kabuk atmayabilirler.

Dediğiniz yöntemi kullanan arkadaşlarım olmuştu, teraryumları büyük bi strafor kutunun içine koyup terralara direkt ısı vurmayacak şekilde ısıtıcı pad yerleştirmişti.

Direkt vurmadığı ve hayvanları yakmadığı sürece ortam sıcaklığını 28 derecede tutabilirsiniz ama su ve nemine dikkat etmeniz gerekecek, ayrıca ortam kapalı olacağı için de küflenmemesine dikkat edin havalandırmaya çalışın.

Teşekkür ederim bilgi için iyi bir termometre vebüyükçe bir saklama kabı İle ben de yapayum ozaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.