Swppe 0 Posted October 14, 2025 (edited) Geçenlerde arkadaş bukalemun verdi hamileymis üç tane yumurtladı daha sonra öldü bende karnını açıp diğer yumurtaları aldım bukalemun yumurtalarına nasıl bakacağım hakkında pek bilgim yok araştırdım yeterli bilgiye ulasamadım 4 günlükler plastik bir kutunun içine toprak koydum yarısına kadar gömdüm yumurtaları kutuya delikler açtım hafif nemli kutu oda 20-25 derece ısıtıcı lamba alacağım bugün sizce ölmüslermidir yumurtalar beyaz ve yumuşaklar zeytin kadarlar grilesme vs yok Edited October 14, 2025 by Swppe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Flatsarn Posted October 14, 2025 Hocam bukalemunun geckolarınkinden çok farklı olacağını sanmıyorum. Herhangi bir bilgiye ulaşamadıysanız ben olasanız ne yapardım şeklinde anlatayım. Ufak bi kaba perlit, peat moss tarzı nem tutan madde ekler ve yumurtaların üst yüzeyini işaretleyip aynı şekilde zarar vermeden ve aynı yönde bu kaba eklerdim. Üstünü streçle kapatırdım. Daha sonrasında daha büyük bir kaba su doldururdum içine de akvaryum ısıtıcısı koyar suyu 30-32 sabitlerdim. Bu suya da yumurtalı kabı ekler suyun bu yumurtalı kabın yarısını geçmicek şekilde bırakırdım geçecek olursa altına ni yükselti falan koyar sabitlerdim. Ancak yabancı kanallara ve forumlara iyi bakınız Quote Share this post Link to post Share on other sites