Jump to content
merhabagecko

Acil yardım !

Önerilen İletiler

Nem kabinin kurumasina bagli olusmustur. Nem kabini nemlendirip içme suyunu da eksik etmezseniz kisa surede duzelecektir. Bazen deri değişiminde yine kuruluktan ötürü gözdeki deri yenilenemediginde de o şekilde yalayarak cikarmaya calisirlar. Yine ayni şekilde düzeltebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu gibi durumlarda  resim  mutlak  suretle  şart  .  Bunu  sürekli ifade  ediyoruz . Yoksa  bu  sekilde  yüzeysel  tahminlerde  ve kesin olmayan  basit cevaplar ile  geckonun  iyileşmesini beklersiniz . Net  cevaplar  istiyorsak  geckonun  yaşadığı  ortam  rahatsız  olduğunu  düşündüğünüz  bölgenin  fotoğrafı  başta olmak  üzere  belirli  açıklamalar  yaparak  çözüm  ve  cevap  istemeliyiz .

Deri deyisimi  esnasında  gözde  parça  kalmış da  olabilir  gözde  enfeksiyon da  olabilir  her iki  durumda  da  dikkatlice  takip  etmek  ve  gozlemlemek  gerek . Kullanılan bir takım  ilaçlar  ile  tedaviye  başlanmalı  enfeksiyonda . Artık  deri  ise  kısa bir  süre  sonra  kendisi  atmıyor ise  müdahale  ile  nazik ce  temizlenmesi  gerek .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hafifçe nemlendirilmiş, temiz bir pamukla yardımcı olmaya çalışabilirsiniz (göze kirpik girdiğinde yaptığımız gibi). Öte yandan bir sonraki deri atımında tamamen çıkacak muhtemelen, o arada yalamayı kestiyse fazla da müdahale etmemek lazım diye düşünüyorum çünkü göz bölgesindeki bir deri.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.