İhsan 0 Oluşturuldu: 3 Aralık, 2017 İlk olarak ben crested gecko arıyorum (antalyada oturuyorum) yavru 2 tane crested gecko dişi ve erkek olarak bütcem biraz düşük o yüzden çok internetten alamıyorum yaş 16 burdaki bana yardımcı olmak isteyen kişi: toplam en fazla ikisine verebileceğim fiyat (250) sezai veya kaan usta yardımcı olursanız çok sevinirim :--) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bozbirbaykus 11 3 Aralık, 2017 gönderildi Teraryum, kalsiyum gibi olmazsa olmaz ve biraz maliyetli gereklilikleri var bu canlıların. Canlıyı temin etmeden önce o gereklilikleri yerine getirmeni tavsiye ederim 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
İhsan 0 3 Aralık, 2017 gönderildi Traryumu kendim yapacağım D3lü protein ve Kalsiyumu nerden alabileceğimi bilmiyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 3 Aralık, 2017 gönderildi https://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/exo-terra-calcium-vitamin-d3-90-g-316593111 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
exotic med 50 3 Aralık, 2017 gönderildi sana tavsiyem maddi durumun yerinde değilken alma Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş