İhsan 0 Oluşturuldu: 3 Aralık, 2017 Öncelikle arkadaşlar ben crested gecko almyı düşünüyorum bir dişi bir erkek olarak bütcem biraz düşük ôğrenciyim (en fazla verebileceğim ücret 300) forumdaki arkadaşlar yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz sezai ve kaan usta özellikle siz yardımcı olursanız çok güzel olur bide D3 lü protein ve kalsiyum nereden temin edebilirim ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 9 Aralık, 2017 gönderildi Merhabalar crested çifti için biraz düşük bir bütçe ama araştırmaya devam edin belki denk gelebilir de. Kalsiyum için de forumda ilanlar mevcut oradan bakabilirsiniz alışveriş bölümünde Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
celalmanas 0 18 Aralık, 2017 gönderildi Öncelikle arkadaşlar ben crested gecko almyı düşünüyorum bir dişi bir erkek olarak bütcem biraz düşük ôğrenciyim (en fazla verebileceğim ücret 300) forumdaki arkadaşlar yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz sezai ve kaan usta özellikle siz yardımcı olursanız çok güzel olur bide D3 lü protein ve kalsiyum nereden temin edebilirim ?Bunun için multivitamin de gerekiyor night35'den bulabilirsiniz.VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş