Yayla Ceren 2 Oluşturuldu: 27 Aralık, 2017 Merhabalar 😊 Ben Yayla, 22 yaşındayım. Aydın'da ailemle beraber yaşıyorum ve aynı zamanda burda üniversite okuyorum. ADÜ Veteriner fakültesinde 4.sınıf öğrencisiyim. Daha önce bir sürüngen besleme fırsatım olmadı. Gecko hayranıyım ve gerek internet üzerinden gerek çevremde besleyen tecrübeli arkadaşlarımdan gecko hakkında bilgiler ediniyorum. Bir veteriner hekim adayı olarak canlıyı en iyi öğrenme şeklinin beslemek olduğuna inanıyorum. Bir gün umarım bir gecko annesi olurum ve uzun yıllar beraber yaşarız 😄😊😊 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KorayBcn 75 27 Aralık, 2017 gönderildi Aramıza hoş geldin Yayla umarım forumda bizimle bilgilerini paylaşırsın veteriner adayı olarak eminim bizlerle paylaşacak çok bilgiye sahipsindir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CloudFactory 1 27 Aralık, 2017 gönderildi Yayla Ceren, 22 dakika önce yazdı: Merhabalar 😊 Ben Yayla, 22 yaşındayım. Aydın'da ailemle beraber yaşıyorum ve aynı zamanda burda üniversite okuyorum. ADÜ Veteriner fakültesinde 4.sınıf öğrencisiyim. Daha önce bir sürüngen besleme fırsatım olmadı. Gecko hayranıyım ve gerek internet üzerinden gerek çevremde besleyen tecrübeli arkadaşlarımdan gecko hakkında bilgiler ediniyorum. Bir veteriner hekim adayı olarak canlıyı en iyi öğrenme şeklinin beslemek olduğuna inanıyorum. Bir gün umarım bir gecko annesi olurum ve uzun yıllar beraber yaşarız 😄😊😊 Hoş geldin sayın arkadaşım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 27 Aralık, 2017 gönderildi Hoşgeldin Yayla, umarım forumdan keyif alırsın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yayla Ceren 2 27 Aralık, 2017 gönderildi (düzenlendi) koray1, Bir saat önce yazdı: Aramıza hoş geldin Yayla umarım forumda bizimle bilgilerini paylaşırsın veteriner adayı olarak eminim bizlerle paylaşacak çok bilgiye sahipsindir Hoş buldum 😊 Umarım faydalı olabilirim 😊 27 Aralık, 2017 tarihinde Yayla Ceren tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yayla Ceren 2 27 Aralık, 2017 gönderildi CloudFactory, Bir saat önce yazdı: Hoş geldin sayın arkadaşım Hoş buldum Berk 😄 Foruma katılmamı önerdiğin için de ayrıca teşekkür ederim 😊😊 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yayla Ceren 2 27 Aralık, 2017 gönderildi Nevermore, Bir saat önce yazdı: Hoşgeldin Yayla, umarım forumdan keyif alırsın Hoş buldum 😊 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bozbirbaykus 11 27 Aralık, 2017 gönderildi Hoş geldin meslekdaşım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Yayla Ceren 2 27 Aralık, 2017 gönderildi bozbirbaykus, Bir saat önce yazdı: Hoş geldin meslekdaşım Teşekkürler, hoş buldum 😊 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 28 Aralık, 2017 gönderildi Merhabalar Yayla hoşgeldin foruma Sürüngenlere ilgi duyan veteriner hekimlerin yetişiyor olması beni çok mutlu ediyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş