Zikzak 0 Oluşturuldu: 29 Aralık, 2017 Selamla 5 yıl önce başladı bu tutku. Sling bir Smithi edinip beslemek istedim tabi smithi ile kalmadı devam etti bu hobi. Şuan leopard geckom var. Grammastola rosea ve smithi tarantulalarım var. Seviyorum bu hobiyi sürüngenlere canavar olarak bakılmasından nefret ediyorum çok güzel canlılar. Bu gibi forumlar siteler varolmalı bizi bilgilendirmeniz sayesinde bu hobi git gide büyüyor bilinçli insanlar oluşuyor. Teşekkürlerr Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 29 Aralık, 2017 gönderildi Hoşgeldin Caner canlılarının fotoğraflarını da bekleriz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 29 Aralık, 2017 gönderildi Merhabalar hoşgeldiniz foruma Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 31 Aralık, 2017 gönderildi Hayırlı olsun Crested gecko çekilişini siz kazandınız. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 4 Ocak, 2018 gönderildi CyBeRr, 01.01.2018 - 01:02 yazdı: Hayırlı olsun Crested gecko çekilişini siz kazandınız. Kazandı ve gitti mi yoksa 😂 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 5 Ocak, 2018 gönderildi Facebook’tan konuşuyoruz Foruma da yazar sanırım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş