Jump to content
TahsinCan

Brachypelma Smithi (Olumlu Olumsuz)

Önerilen İletiler

Öncelikle tüm reptula ailesine selamlar. Ben yeni sling boyda brachypelma smithi aldım. Alırken arkadaş kabuk döneminde olduğunu ve yem vermemem gerektiğini söyledi ki bunu zaten biliyorum kabuktan sonrada 1 hafta gibi bir süre yemleme yapmıcam. Şimdi aşağıya fotoğraflarını koyucam işinin ehli kişiler sağlığı konusunda bilgi verebilirmi görselinden. 2 gündür falan hareketsiz duruyor yem kabul etmiyor rengi biraz soluk büyük ihtimal kabukta. Birde yaptığım yer hakkında olumlu olumsuz yorum yaparsanız sevinirim eksiğim var mı varsa nedir gibi. Nemleme konusundada normalinden bir tık fazla yapıyorum kabuk dönemi oldulu için. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

C86BE336-A029-449D-8B99-450FE4115C59.jpeg

66926E3B-FF2F-4011-8A8F-868B6A46A2A6.jpeg

A4DA7881-DC6B-4E6E-8F42-078163C47188.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

havalandırma deliklerine dıkkat edin carpace den mutlaka ufak olsun ayrıca yaşam alanı na actıgımız deliklerde capak olmamasına dikkat edlim içden dışa dogru actıgımızda bu sorun ortdan kalkar . geri kalan gayet ıyı fazla rahatsız etmeden kabuk atmasını bekleyin . ısıyı 27 30  arasında tutmaya gayret edin .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hava deliklerini çiviyi ısıtıp açtım iç kısımlarınıda törpüledim bide sadece  kapaktan açmadım 4 tanede yan taraflarından açtım yeterlidir sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hava deliklerini çiviyi ısıtıp açtım iç kısımlarınıda törpüledim bide sadece  kapaktan açmadım 4 tanede yan taraflarından açtım yeterlidir sanırım
Kırmızı yerlerde çapak var bu delikden çıkmaya çalışır veya o bölgede dururken anı bir hareketle kaçmaya çalışırsa yaralanabilir . Abdomen incecik bir zar ve bu bölüm iğne kalinliginda bir bağlantı ile carpace ekli umarım anlatabilmişimdir .dc5148312282abd60f7f5a2b61a6c8b1.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şimdi daha iyi anladım ben üstleri ısıtılmış çiviyle yanları matkapla deldim sonra biraz törpüledim ama o kadar detaylı düşünmemiştim madem öyle ben orası 0 olacak şekilde törpülerim tekrardan. Teşekkür ediyorum birde canlının görünümünde sağlık kpnusundan falan bir sıkıntı yok demi gayet sağlıklı sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Facebook grubunda bir arkadaşla tanıştım Zonguldakta yaşıyorum o arkadaşla hemşeri çıktık onda bir çok tür vardı anlaştık buluştuk elden o şekilde aldım kendisi dışarı gönderim yapmıyor diye biliyorum. Ben alalı 1 hafta falan oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinCan, 1 saat önce yazdı:

Facebook grubunda bir arkadaşla tanıştım Zonguldakta yaşıyorum o arkadaşla hemşeri çıktık onda bir çok tür vardı anlaştık buluştuk elden o şekilde aldım kendisi dışarı gönderim yapmıyor diye biliyorum. Ben alalı 1 hafta falan oldu.

erdemdir o kesin  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
katilayi, 3 saat önce yazdı:

Hadi ya anladım ben istanbulda oturuyorum :(  size mutlu kabuklar

Teşekkür ederim birde İstanbulda sahiplendiren bir çok kişi vardır bulma ihtimalin daha yüksek :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
fireman, 1 saat önce yazdı:

erdemdir o kesin  

Evet Erdem, zaten Zonguldakta bu hobiyle uğraşan bir onu tanıyorum birde ben başladım şimdi fazla kimse yok bulunduğumuz bölgede bizim şanssızlığımızda bu 

tarihinde TahsinCan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.