TahsinCan 0 Oluşturuldu: 1 Ocak, 2018 Öncelikle tüm reptula ailesine selamlar. Ben yeni sling boyda brachypelma smithi aldım. Alırken arkadaş kabuk döneminde olduğunu ve yem vermemem gerektiğini söyledi ki bunu zaten biliyorum kabuktan sonrada 1 hafta gibi bir süre yemleme yapmıcam. Şimdi aşağıya fotoğraflarını koyucam işinin ehli kişiler sağlığı konusunda bilgi verebilirmi görselinden. 2 gündür falan hareketsiz duruyor yem kabul etmiyor rengi biraz soluk büyük ihtimal kabukta. Birde yaptığım yer hakkında olumlu olumsuz yorum yaparsanız sevinirim eksiğim var mı varsa nedir gibi. Nemleme konusundada normalinden bir tık fazla yapıyorum kabuk dönemi oldulu için. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 1 Ocak, 2018 gönderildi havalandırma deliklerine dıkkat edin carpace den mutlaka ufak olsun ayrıca yaşam alanı na actıgımız deliklerde capak olmamasına dikkat edlim içden dışa dogru actıgımızda bu sorun ortdan kalkar . geri kalan gayet ıyı fazla rahatsız etmeden kabuk atmasını bekleyin . ısıyı 27 30 arasında tutmaya gayret edin . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TahsinCan 0 1 Ocak, 2018 gönderildi Hava deliklerini çiviyi ısıtıp açtım iç kısımlarınıda törpüledim bide sadece kapaktan açmadım 4 tanede yan taraflarından açtım yeterlidir sanırım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 1 Ocak, 2018 gönderildi Hava deliklerini çiviyi ısıtıp açtım iç kısımlarınıda törpüledim bide sadece kapaktan açmadım 4 tanede yan taraflarından açtım yeterlidir sanırımKırmızı yerlerde çapak var bu delikden çıkmaya çalışır veya o bölgede dururken anı bir hareketle kaçmaya çalışırsa yaralanabilir . Abdomen incecik bir zar ve bu bölüm iğne kalinliginda bir bağlantı ile carpace ekli umarım anlatabilmişimdir .SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TahsinCan 0 1 Ocak, 2018 gönderildi Şimdi daha iyi anladım ben üstleri ısıtılmış çiviyle yanları matkapla deldim sonra biraz törpüledim ama o kadar detaylı düşünmemiştim madem öyle ben orası 0 olacak şekilde törpülerim tekrardan. Teşekkür ediyorum birde canlının görünümünde sağlık kpnusundan falan bir sıkıntı yok demi gayet sağlıklı sanırım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
katilayi 50 1 Ocak, 2018 gönderildi canlıyı kimden aldınız ne zaman aldınız ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TahsinCan 0 1 Ocak, 2018 gönderildi Facebook grubunda bir arkadaşla tanıştım Zonguldakta yaşıyorum o arkadaşla hemşeri çıktık onda bir çok tür vardı anlaştık buluştuk elden o şekilde aldım kendisi dışarı gönderim yapmıyor diye biliyorum. Ben alalı 1 hafta falan oldu. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
katilayi 50 1 Ocak, 2018 gönderildi Hadi ya anladım ben istanbulda oturuyorum size mutlu kabuklar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 1 Ocak, 2018 gönderildi TahsinCan, 1 saat önce yazdı: Facebook grubunda bir arkadaşla tanıştım Zonguldakta yaşıyorum o arkadaşla hemşeri çıktık onda bir çok tür vardı anlaştık buluştuk elden o şekilde aldım kendisi dışarı gönderim yapmıyor diye biliyorum. Ben alalı 1 hafta falan oldu. erdemdir o kesin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TahsinCan 0 2 Ocak, 2018 gönderildi katilayi, 3 saat önce yazdı: Hadi ya anladım ben istanbulda oturuyorum size mutlu kabuklar Teşekkür ederim birde İstanbulda sahiplendiren bir çok kişi vardır bulma ihtimalin daha yüksek Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TahsinCan 0 2 Ocak, 2018 gönderildi (düzenlendi) fireman, 1 saat önce yazdı: erdemdir o kesin Evet Erdem, zaten Zonguldakta bu hobiyle uğraşan bir onu tanıyorum birde ben başladım şimdi fazla kimse yok bulunduğumuz bölgede bizim şanssızlığımızda bu 2 Ocak, 2018 tarihinde TahsinCan tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 2 Ocak, 2018 gönderildi TahsinCan, 1 dakika önce yazdı: Evet Erdem sende mi Zonguldaktansın zaman zaman , kısmen evet . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
katilayi 50 2 Ocak, 2018 gönderildi @TahsinCan arıyorum bende bakalım istanbuldayız ama bulamıyorum gibi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 2 Ocak, 2018 gönderildi katilayi, 02.01.2018 - 04:04 yazdı: @TahsinCan arıyorum bende bakalım istanbuldayız ama bulamıyorum gibi wp den ulaş yardımcı olayım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş