kubilay 5 Oluşturuldu: 16 Mart, 2018 bu gün bell albino eclipse erkek leopard geckomuzu aldık . benim yorumlarımı görenler bilir ben gekco üretmek istiyorum ama bu hangi ortamlarda ve nasıl yapacağımı bilmiyorum kaan ve sezai abinin üretim vidyosunu izledim ama pek bir şeyler anlamadım lütfen bu konuda tecrübeli olan kişiler bana yardım etsin ve dijital termostat arıyorum (ali expres ve yurtdışından temin edemem) nerden temin edebilirim lütfen yardım edin. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 16 Mart, 2018 gönderildi Forumda konular mevcut ilk önce bi göz atın isterseniz. Daha sonra anlamadıgınız yerde yardımcı oluruz 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Guest iGusteau 16 Mart, 2018 gönderildi Bir kerede anlaman mümkün değil zaten birazcık besle, araştır sürekli yabancı kaynaklardan, Türkçe kaynaklardan. Bir kerede kimse üretimi anlayamaz herhalde. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 17 Mart, 2018 gönderildi Öncelikle geckonuz kaç yaşında ? Eğer ilk defa besliyorsanız hemen üretime geçmenizi tavsiye etmem yavrular heba olabilir.Bir süre besleyip tecrübe ettikten sonra üretime geçmenizi öneririm. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kubilay 5 17 Mart, 2018 gönderildi İkiside 12 aylık bir sıkıntı çıkarmı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Naz Atlığ 0 7 Temmuz, 2018 gönderildi Bence yinede güvenceye almak için ikisininde 1,5 yaşında olmasını bekleyin derim. kubilay, 17.03.2018 - 08:25 yazdı: İkiside 12 aylık bir sıkıntı çıkarmı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş