serchester 1 Oluşturuldu: 20 Mart, 2018 Arkadaşlar yem olarak Hornworm kullanan var mı aranızda? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YushLeN1 102 20 Mart, 2018 gönderildi serchester, 2 saat önce yazdı: Arkadaşlar yem olarak Hornworm kullanan var mı aranızda? Türkiyede yok bildiğim kadarıyla. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serchester 1 21 Mart, 2018 gönderildi YushyLeN1, 20.03.2018 - 07:27 yazdı: Türkiyede yok bildiğim kadarıyla. Üretim yapsam satılır mı acaba Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 21 Mart, 2018 gönderildi Maliyeti yüksek bi canlı diye biliyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 21 Mart, 2018 gönderildi serchester, 2 saat önce yazdı: Üretim yapsam satılır mı acaba Besin değerleri ve hangi canlıların tükettiğini bilmek gerekir, hakkında bir konu var ama yetersiz, insanlar ne olduğunu ve nerede kullanacaklarını bilmedikleri ürünü almazlar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serchester 1 21 Mart, 2018 gönderildi Gokmen73, 13 saat önce yazdı: Besin değerleri ve hangi canlıların tükettiğini bilmek gerekir, hakkında bir konu var ama yetersiz, insanlar ne olduğunu ve nerede kullanacaklarını bilmedikleri ürünü almazlar. o yurtdışı kaynaklardan araştırılıp halledilir de maliyeti yüksek olduğundan dolayı diğer yemlere göre pahalı olacağından pek satışı olmaz gibi. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 21 Mart, 2018 gönderildi serchester, 2 saat önce yazdı: o yurtdışı kaynaklardan araştırılıp halledilir de maliyeti yüksek olduğundan dolayı diğer yemlere göre pahalı olacağından pek satışı olmaz gibi. Besin değerleri, saklama koşulları ve fiyat; Bunlar bilinmeden talepleri kestirmek zor. Denemek lazım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YushLeN1 102 21 Mart, 2018 gönderildi Gokmen73, 40 dakika önce yazdı: Besin değerleri, saklama koşulları ve fiyat; Bunlar bilinmeden talepleri kestirmek zor. Denemek lazım. Fiyat tuzlu olur kesin. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Berke01 30 21 Mart, 2018 gönderildi Bildiğim kadarıyla besin değeri yüksek fiyatı hakkında bilgim yok ama bence satılır en azından denemekte fayda varTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serchester 1 4 Nisan, 2018 gönderildi Satılır mı bilemiyorum adet 1 TL civarında olur çünkü. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kubilay 5 7 Nisan, 2018 gönderildi enes abi hornworm yakında getirecek ondan bakım koşullarını ve fiyat aralığını öğrenebilirsiniz herkese iyi hobiler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serchester 1 7 Nisan, 2018 gönderildi enes abi hornworm yakında getirecek ondan bakım koşullarını ve fiyat aralığını öğrenebilirsiniz herkese iyi hobiler Vazgectim ya arastirmalarim sonucu maliyetli pahali ve omurleri cok kisa 2-3 hafta. Boceklerin bakimi zor. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş