Jump to content
serchester

Leopard Gecko Piyasası

Önerilen İletiler

Arkadaşlar gecko üretimine başlamayı düşünüyorum. Evde fazla yerim olmadığından üretimden gelen geckoları biraz büyütüp kolay bir şekilde satabilir miyim? Piyasası nasıl acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serchester, 37 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar gecko üretimine başlamayı düşünüyorum. Evde fazla yerim olmadığından üretimden gelen geckoları biraz büyütüp kolay bir şekilde satabilir miyim? Piyasası nasıl acaba?

Kolay bir şekilde satarsın alıcısı çok ,en kötü 250 tl’den verirsin.Morphlara göre fiyat artabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
YushyLeN1, 21.03.2018 - 09:05 yazdı:

Kolay bir şekilde satarsın alıcısı çok ,en kötü 250 tl’den verirsin.Morphlara göre fiyat artabilir

Morphlara göre fiyatlar nedir acaba bunu nereden öğrenebilirim? Bir de damızlık dişi ve erkek gecko için bu işi bilen sağlıklı yetiştiren birinden almak istiyorum tavsiye edeceğiniz birisi var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben bir konuda müdahale etmek istedim. Piyasası var diye direkt üretip satma amaçlı girilmesine sıcak bakmıyorum. Önce bir adet alırsınız beslersiniz canlının hareketlerini davranışlarını gözlemler onu tanırsınız ve ondan sonra bir eş alıp üretim düşünülebilirsiniz. Yoksa ben direkt üretirim şu kadar yavru çıksa şu kadarını şu fiyattan satsam şu kadar para toplarım gibi hesaplar yapmak çirkin gözüküyor bana. Siz canlı besleyip emek verir iyi bakarsanız zaten karşılığı kendiliğinden gelir zamanla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ben bir konuda müdahale etmek istedim. Piyasası var diye direkt üretip satma amaçlı girilmesine sıcak bakmıyorum. Önce bir adet alırsınız beslersiniz canlının hareketlerini davranışlarını gözlemler onu tanırsınız ve ondan sonra bir eş alıp üretim düşünülebilirsiniz. Yoksa ben direkt üretirim şu kadar yavru çıksa şu kadarını şu fiyattan satsam şu kadar para toplarım gibi hesaplar yapmak çirkin gözüküyor bana. Siz canlı besleyip emek verir iyi bakarsanız zaten karşılığı kendiliğinden gelir zamanla 
Abi zaten senle konuşmuştuk facebook'tan :) yavru erkek alip buyutucem 6-7 ay sonra disi alip deneyecegim. Benim amacim ticaretini yapmak degil zaten evde yer yok okadar. Sadece yavrular oldugunda yer sıkıntısı olacagi ici satabilirmiyim diye sormustum.bu arada face messengerdan cevap vekliyorum soru sormustum sabah :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.