serchester 1 Oluşturuldu: 21 Mart, 2018 Arkadaşlar gecko üretimine başlamayı düşünüyorum. Evde fazla yerim olmadığından üretimden gelen geckoları biraz büyütüp kolay bir şekilde satabilir miyim? Piyasası nasıl acaba? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Burak1224 1 21 Mart, 2018 gönderildi Ben almayı istiyorum 150 tl ye alabilirim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
YushLeN1 102 21 Mart, 2018 gönderildi serchester, 37 dakika önce yazdı: Arkadaşlar gecko üretimine başlamayı düşünüyorum. Evde fazla yerim olmadığından üretimden gelen geckoları biraz büyütüp kolay bir şekilde satabilir miyim? Piyasası nasıl acaba? Kolay bir şekilde satarsın alıcısı çok ,en kötü 250 tl’den verirsin.Morphlara göre fiyat artabilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serchester 1 23 Mart, 2018 gönderildi YushyLeN1, 21.03.2018 - 09:05 yazdı: Kolay bir şekilde satarsın alıcısı çok ,en kötü 250 tl’den verirsin.Morphlara göre fiyat artabilir Morphlara göre fiyatlar nedir acaba bunu nereden öğrenebilirim? Bir de damızlık dişi ve erkek gecko için bu işi bilen sağlıklı yetiştiren birinden almak istiyorum tavsiye edeceğiniz birisi var mı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 26 Mart, 2018 gönderildi Ben bir konuda müdahale etmek istedim. Piyasası var diye direkt üretip satma amaçlı girilmesine sıcak bakmıyorum. Önce bir adet alırsınız beslersiniz canlının hareketlerini davranışlarını gözlemler onu tanırsınız ve ondan sonra bir eş alıp üretim düşünülebilirsiniz. Yoksa ben direkt üretirim şu kadar yavru çıksa şu kadarını şu fiyattan satsam şu kadar para toplarım gibi hesaplar yapmak çirkin gözüküyor bana. Siz canlı besleyip emek verir iyi bakarsanız zaten karşılığı kendiliğinden gelir zamanla 7 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
serchester 1 26 Mart, 2018 gönderildi Ben bir konuda müdahale etmek istedim. Piyasası var diye direkt üretip satma amaçlı girilmesine sıcak bakmıyorum. Önce bir adet alırsınız beslersiniz canlının hareketlerini davranışlarını gözlemler onu tanırsınız ve ondan sonra bir eş alıp üretim düşünülebilirsiniz. Yoksa ben direkt üretirim şu kadar yavru çıksa şu kadarını şu fiyattan satsam şu kadar para toplarım gibi hesaplar yapmak çirkin gözüküyor bana. Siz canlı besleyip emek verir iyi bakarsanız zaten karşılığı kendiliğinden gelir zamanla Abi zaten senle konuşmuştuk facebook'tan yavru erkek alip buyutucem 6-7 ay sonra disi alip deneyecegim. Benim amacim ticaretini yapmak degil zaten evde yer yok okadar. Sadece yavrular oldugunda yer sıkıntısı olacagi ici satabilirmiyim diye sormustum.bu arada face messengerdan cevap vekliyorum soru sormustum sabah SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş