Kötüsahip 0 Oluşturuldu: 9 Nisan, 2018 Arkadaşlar ilk göz ağrım herkülümü buldum ama psikolojisi çok bozuk 1 aydır yoktu ve canlı bulmak çok şaşorttı 2 pinky verdim ama çok korkak ve agresif davranıyor psikolojisini nasıl düzeltirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nihato 6 9 Nisan, 2018 gönderildi Üzüldüm ya geçmiş olsun.Umarım bilgili bir kişi yardım eder ve çözüm bulabilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 9 Nisan, 2018 gönderildi 1 ay kısa bir süre bile sayılır. Biraz zamana ihtiyacı var bence. En az 1 hafta handling yapmayın suyu tazeleyip, yemini verin, yaptıysa dışkısını temizleyin. Ondan sonrasında yavaş yavaş alışacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kötüsahip 0 9 Nisan, 2018 gönderildi Teşekkürler kaan kardeşim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kötüsahip 0 9 Nisan, 2018 gönderildi 2 pinky verdim fazlasına ihtiyacı olur mu (4-5 aylık) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş