Jump to content
Wildman

Geckomun Kuyruğunun Uç Kısmı Ezilmiş Gibi

Önerilen İletiler

Yeni aldığım geckomun kuyruğunun ucunun ezilmiş gibi durduğunu fark ettim. Deri değişiminden mi kaynaklı, kuyruğunun yag deposunun azlığından mı kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?

Ve geckomun yağ deposu ideal mi değilse nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım ? Şimdiden teşekkürlerIMG_20180725_103503.thumb.jpg.0ecae8f8b621fb24e673a5e803a71939.jpgIMG_20180725_103514.thumb.jpg.e5f1deaeb9ab98ad9cfeddeb6ac7d812.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wildman, Bir saat önce yazdı:

Yeni aldığım geckomun kuyruğunun ucunun ezilmiş gibi durduğunu fark ettim. Deri değişiminden mi kaynaklı, kuyruğunun yag deposunun azlığından mı kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?

Ve geckomun yağ deposu ideal mi değilse nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım ? Şimdiden teşekkürlerIMG_20180725_103503.thumb.jpg.0ecae8f8b621fb24e673a5e803a71939.jpgIMG_20180725_103514.thumb.jpg.e5f1deaeb9ab98ad9cfeddeb6ac7d812.jpg

Beslenme konusunda sadece tek çeşit yem kullanmamanı öneririm un kurdu,morio kurdu,dubia,tartara,cırcır,çekirge işe karma besleme yapabilirsin. Sadece tek çeşit yem bazen sorunları yol açabiliyor özellikle sadece kurtlar fazla yağlandırabilir hayvanı. Bu türlerden 3 4 ü ile karmw bir beslenme izler, vitaminini de hafta 2 verirsen bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
orhannyakut, 13 dakika önce yazdı:

Beslenme konusunda sadece tek çeşit yem kullanmamanı öneririm un kurdu,morio kurdu,dubia,tartara,cırcır,çekirge işe karma besleme yapabilirsin. Sadece tek çeşit yem bazen sorunları yol açabiliyor özellikle sadece kurtlar fazla yağlandırabilir hayvanı. Bu türlerden 3 4 ü ile karmw bir beslenme izler, vitaminini de hafta 2 verirsen bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Tamamdır dikkat ederim teşekkürler. İyi hobiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.