Jump to content
Elifegerdem

Corn Snake Geleli 1 Hafta Oldu Pinky Yemiyor:( Help!

Recommended Posts

Konuya ek olarak yazmak istiyorum; ele almama rahatsız etmeme prosedürünü yeteri kadar denememişim sanırsam. Hevesle kapağını açıp “aaa ne güzeel demek” bile onu ne kadar strese soktuğunu fark etmemişim. Birkaç gün bakmayıverdim yanına bile uğramadım pinkyi attığımda 1 saat bile olmadan uğradığımda yemişti. Yarın birgün eğer aynı duruma düşen olursa bunları okuyup tecrübemden fikir üretir umarım. Elime almıyorum ben diyipte kapağını açmak bile sıkıntıymış onun için ama geç fark ettim. Hiç onun gözünden düşünememiştim “Kocaman dev yaratıklar kapalı kaldığım kutunun tepesini açıp başımda dikiliyo beni izliyo nooluyoz lan ben nerdeyim bunlar kim” der adam doğal olarak. Şimdi yeni yer aldım ısıtıcı ped aldım artık daha geniş uzuuuunca bi süre yaşayacağı evi var kısa bi zamandada mağarasını halledeceğim ama ben mağara koysam bile o zaten içine hiç girmiyor bi yemek yiyince mağaraya çekildiğini gördüm. Daha kapalı bi kap koymuştum daha önceden ama ruloyu kullandı onu hiç kullanmadı diye çıkartmıştım. Teşekkürler herkese tekrardan ilgisi için :) 

E8318335-060E-49B1-9E15-136D927EE96B.jpeg

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.