Ceronimo 17 Oluşturuldu: 31 Ağustos, 2018 Merhaba dün açtığım bir konuda tartara üretiminde bilgisi olanların bana ulaşması için numaramı bırakmıştım ancak dubia ve tartara arasında çok kararsızım. Dubia için ısıtıcı ped zorunlu mu yoksa olmasada olurmu? Bir tane yavru leopard grckom var fazla yeme ihtiyacım yok o yüzdrn dubia daha mantıklı geliyor tartara üretim kolay fiye düşündüm ancak dubiadan pek bi farkı yok gibi sizce hangisini üretmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Wp den üretim hakkında yardımcı olmak isteyenlerde 0505 117 9372 yazabilir çok mutlu olurum VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SuperSkunk 8 31 Ağustos, 2018 gönderildi Şahsen bir forum sayfasında telefon üzerinden bilgilendirme olmaz. Sonuçta forumun amacı herkesin bilgilerini paylaşıp araştıran herkesin bilgilenmesini sağlamak. O yüzden özelden değil de iletişimi aynı konu altından sürdürmen daha mantıklı. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 31 Ağustos, 2018 gönderildi Şahsen bir forum sayfasında telefon üzerinden bilgilendirme olmaz. Sonuçta forumun amacı herkesin bilgilerini paylaşıp araştıran herkesin bilgilenmesini sağlamak. O yüzden özelden değil de iletişimi aynı konu altından sürdürmen daha mantıklı.ÜRETİM konusunda bazı detayları merak ettiğimden no verdim öncesinde yardımcı olursanız sevinirim derken konunun altını kastetmiştim zaten.VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 1 Eylül, 2018 gönderildi Dubia ların üremesi için yüksek ısı gerekiyor, ben ısıtıcı pad ve termostat kullanıyorum. 32/34 derece aralığında tutuyorum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wildman 56 1 Eylül, 2018 gönderildi Tartara içinde aynı şekilde ısı gerekiyor. 32 derece idealdir. Sadece tartara yada dubia seklinde besleme, çeşitliliği arttır. Canlın için daha sağlıklı olacaktır. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 1 Eylül, 2018 gönderildi Tartara içinde aynı şekilde ısı gerekiyor. 32 derece idealdir. Sadece tartara yada dubia seklinde besleme, çeşitliliği arttır. Canlın için daha sağlıklı olacaktır.Böcek olarak üretmek istiyorum kurt türleri zaten ucuz değmez büyük ihtimal dubia üreticem un kurdu ne yapsamda yemedi yarın morio alıcm morio ve dubia şeklinde beslemeyi düşünüyoumVIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 1 Eylül, 2018 gönderildi Dubia ların üremesi için yüksek ısı gerekiyor, ben ısıtıcı pad ve termostat kullanıyorum. 32/34 derece aralığında tutuyorum.Peki sağolun VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş