Jump to content
SuperSkunk

Canlı Yem Ve Fiyatları.

Önerilen İletiler

İnternette dolanırken ankaracanliyem.com diye bir site ile karşılaştım fiyatları neredeyse 3'te 1'i civarında daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Nedir ne değildir? Diğer bildiklerimizde 1 cm dubia 75 kuruşken bunda niye 25 kuruş?

Not: Reklam değildir zaten bilen biliyordur. Sadece karşıma çıktı ve fiyat farkının bu kadar fazla olmasının sebebini merak ettim.

tarihinde SuperSkunk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
İnternette dolanırken ankaracanliyem.com diye bir site ile karşılaştım fiyatları neredeyse 3'te 1'i civarında daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Nedir ne değildir? Diğer bildiklerimizde 1 cm dubia 75 kuruşken bunda niye 25 kuruş?

Not: Reklam değildir zaten bilen biliyordur. Sadece karşıma çıktı ve fiyat farkının bu kadar fazla olmasının sebebini merak ettim.
Ben şuanda oradan yapuyorum. İki defa oradan aldım bi sıkıntı göremedim açıkçası canlılar sağlıklı geliyor az sonra tekrr sipariş vericem iki defa burdan aldım birde cabbar abiden alıcam

VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ceronimo, 18 dakika önce yazdı:

Ben şuanda oradan yapuyorum. İki defa oradan aldım bi sıkıntı göremedim açıkçası canlılar sağlıklı geliyor az sonra tekrr sipariş vericem iki defa burdan aldım birde cabbar abiden alıcam

Açıkcası bir sıkıntı yoksa ben de sipariş geçerim aradaki fiyat farkı gerçekten çok fazla. Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Açıkcası bir sıkıntı yoksa ben de sipariş geçerim aradaki fiyat farkı gerçekten çok fazla. Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim.
Ne demek her zaman : )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bir firmayı tanımak istediğimde önce onlar kendileri hakkında ne diyorlar ona bakarım:
F15B030E-7645-4980-99C4-D711FE1B2736.thumb.jpeg.eb8472529efd82ec8635233d238394ff.jpeg
ne demek bu anlayan var mı:)
Böceklerin yaratılması ile ilgili bir tabletin üzerinde yzanlar olsa gerek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokmen73, 1 saat önce yazdı:

Bir firmayı tanımak istediğimde önce onlar kendileri hakkında ne diyorlar ona bakarım:

F15B030E-7645-4980-99C4-D711FE1B2736.thumb.jpeg.eb8472529efd82ec8635233d238394ff.jpeg

ne demek bu anlayan var mı:)

Hiç dikkat etmemiştim buna hahah =)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ceronimo, 1 saat önce yazdı:

Böceklerin yaratılması ile ilgili bir tabletin üzerinde yzanlar olsa gerek

Böceklerle hiç alakası yok:) sayfalarını hazırlayan webmaster nasıl görünüyor burası bir bakalım diye koymuş bu metni, sonradan girmeleri gereken asıl metni girmemişler. Yani haklarında bir şey bilmiyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Az önce mesaj attım ne cevap vericek acaba

Böceklerle hiç alakası yok:) sayfalarını hazırlayan webmaster nasıl görünüyor burası bir bakalım diye koymuş bu metni, sonradan girmeleri gereken asıl metni girmemişler. Yani haklarında bir şey bilmiyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.