Sauron 78 Oluşturuldu: 23 Kasım, 2018 Merhabalar Dostlar kendi aramızda forumca bir buluşma düzenlesek nasıl olur acaba ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
exotic med 50 23 Kasım, 2018 gönderildi yerine ve zamanına göre süper olabilir 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 23 Kasım, 2018 gönderildi yerine ve zamanına göre süper olabilirValla organize olalım hafta sonu pazar kahvaltı gibi falan sonrası bi etkinlik F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 2 Aralık, 2018 gönderildi Aslında İstanbul'da oldukça hobici var ama niyeyse konuya yazan olmamış Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KorayBcn 75 3 Aralık, 2018 gönderildi CyBeRr, 15 saat önce yazdı: Aslında İstanbul'da oldukça hobici var ama niyeyse konuya yazan olmamış Abi çünkü İstanbul samimi bir şehir değil, e haliyle insanları da bezdiriyor buradakilerin tahammülleri de vakitleri de oldukça az 🤷♂️ 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 3 Aralık, 2018 gönderildi Abi çünkü İstanbul samimi bir şehir değil, e haliyle insanları da bezdiriyor buradakilerin tahammülleri de vakitleri de oldukça az Oo ben bunu kabul etmem kavga çıkaaar kan çıkar şaka bir yana ben bir çok hobide hatrı sayılır kişilerdenim ve bir çok güzel organizasyon ve dostluklar elde ettim bu bizim elimizde F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KorayBcn 75 3 Aralık, 2018 gönderildi Ejderhan Ustuner, 2 dakika önce yazdı: Oo ben bunu kabul etmem kavga çıkaaar kan çıkar şaka bir yana ben bir çok hobide hatrı sayılır kişilerdenim ve bir çok güzel organizasyon ve dostluklar elde ettim bu bizim elimizde F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Takılıyorum sadece benim de güzel arkadaşlıklarım var şakasına söyledim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 3 Aralık, 2018 gönderildi Takılıyorum sadece benim de güzel arkadaşlıklarım var şakasına söyledim Yaa bırak yaaa kkorktun dimi kan çıkacağı için ) F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
KorayBcn 75 3 Aralık, 2018 gönderildi Ejderhan Ustuner, 2 dakika önce yazdı: Yaa bırak yaaa kkorktun dimi kan çıkacağı için ) F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Herkesin içinde söyleme demedim mi ben sana 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 3 Aralık, 2018 gönderildi Şaka bir yana arkadaşlar güzel bir organizasyon yapalım istanbuldaki arkadaşlar ses verin F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SelimSerbest 19 3 Aralık, 2018 gönderildi Valla ben Ankara'dayım fakat uygun bir güne denk gelirse ben bile gelmek isterim 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 3 Aralık, 2018 gönderildi SelimSerbest, 18 dakika önce yazdı: Valla ben Ankara'dayım fakat uygun bir güne denk gelirse ben bile gelmek isterim Bilet konusunda yardımcı olayım bende o zaman seyahat acentesi ayarlarım 3 5 ne indirirsek kardır Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Alkadraz 11 17 Aralık, 2018 gönderildi konuyu yeni gördüm ama Tekirdağ’da yaşıyorum ist. gelirim her türlüTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş