Misafir Oluşturuldu: 14 Aralık, 2018 Daha önce hiç kemirgen tecrübem olmadı ve bir çift rat almayı düşünüyorum,yaklasik 50 L saklama kabi yeterlimidir ve yavru verme sıklığı 1 adet yılan doyurmak için yeterlimidir ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
rootkeri 10 14 Aralık, 2018 gönderildi bunun için araştırma yapmıştım ama yoğunluktan nasip olmadı,50 litre uygundur 3 dişi 1 erkek de sığar,yavru sıklığı her fareye göre değişir aldığın kişeye ortalama sıklığı sormalısın bu yılda 7 kez de olabilir 13 de sıklıkda hâliyle ona göre değişiyor işi sağlama almak için 2 dişi 1 erkek alırsan yavru fazla geldikçe dondurursun her doğumda da aynı yavru sayısını beklememek lazım eğer bir dişi bir erkek alınacaksa bence en azından 2 ay yetecek donmuş fare bulundurmak lazım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 14 Aralık, 2018 gönderildi Konu yanlış başlıkta açılmış,taşıdım 👍 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 15 Aralık, 2018 gönderildi Ozaman yavas yavass bilgi toplayip hazirliklari yapayim uyguna 1 e 2 d genc canlilar bulursam alayim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Serket 2 27 Aralık, 2018 gönderildi Bende var istersen. Yavru da mrvcut 6 aylık olanlar da mevcut Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş