Jump to content
gsimsek

Leopard Malikanesi

Önerilen İletiler

3 Yıldır faaliyette olan, 24 saat ısıtmalı, tam pansiyon, 5+1, 2 Banyo, 3 tuvaletli Leopard Malikânesi. Erken rezervasyon imkânından yararlanmak için geç kalmayın :) :)

89ZJgV.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0-6 ay ücretsizse ve ultra herşey dahil seçeneği varsa ilk beni yazın. Bu malikine yüzünden gecko alırım. Muhteşem görünüyor. Nem odaları felan göremedim ama uzmanlık alanım değil. Bence süper ötesi olmuş. Emeğinize sağlık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok doğal duruyor gerçekten ve bu kadar yavru alındığına göre gayet güzel hizmet veriyor :D

Balayı suitlerinde demekki her türlü ihtiyacı karşılayacak alet edevat var :D

Elinize sağlık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Geçenlerde SPA bölümünü polisler bastı Filipinli masözler var diye. Neyse ki hepsi çalışma izinliymiş, mutlu sonla bitti baskın. Açık büfesini Swiss eski baş aşçısı hazırlıyormuş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ah hah... Kıskançlıktan sadece şakaya vurup geçmişim.

Eline sağlık, super bir ortam yaratmışsın. Bence asıl yaşadıkları ortama en yakın şekil bu. Ne çöl, ne şehir... Bol bol eski harabelerin olduğu kurak toprak ve beton karışımı. On numara beş yıldız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Geçenlerde SPA bölümünü polisler bastı Filipinli masözler var diye. Neyse ki hepsi çalışma izinliymiş, mutlu sonla bitti baskın. Açık büfesini Swiss eski baş aşçısı hazırlıyormuş.

dairede kahkaha attırdın abi bana :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel duruyor :)

:thanks:

0-6 ay ücretsizse ve ultra herşey dahil seçeneği varsa ilk beni yazın. Bu malikine yüzünden gecko alırım. Muhteşem görünüyor. Nem odaları felan göremedim ama uzmanlık alanım değil. Bence süper ötesi olmuş. Emeğinize sağlık

Tam pansiyon ayarlarız bi şeyler :) altkat taki odaları düzenli nemlendiriyorum.  :thanks:

gördügüm en güzel teraryumlardan çok begendim vallahi masalllah.

Çok doğal duruyor gerçekten ve bu kadar yavru alındığına göre gayet güzel hizmet veriyor :D

Balayı suitlerinde demekki her türlü ihtiyacı karşılayacak alet edevat var :D

Elinize sağlık

:thanks: hizmet sınırsız :)

o masözlere çok masraf ettik yaaw, ordan al gel burda maaş + sigorta + akbil :) izinsiz çalıştırır mıyız :)

Ah hah... Kıskançlıktan sadece şakaya vurup geçmişim.

Eline sağlık, super bir ortam yaratmışsın. Bence asıl yaşadıkları ortama en yakın şekil bu. Ne çöl, ne şehir... Bol bol eski harabelerin olduğu kurak toprak ve beton karışımı. On numara beş yıldız

Eyvallah Ender Abi :)

Elinize emeğinize sağlık. Göze hitap eden bir çalışma olmuş  :nazar: :nazar: :nazar:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kaan abi'nin leopard teraryumu ile gördüğüm en başarılı teraryumlardan.Ben nedense bir canlıyı beslerken yaşam alanını tam olarak taklit etmeye önem veriyorum.Bir biyotop oluşturmak istiyorum.Sadece canlıyı değil yaşadığı yerinde bir parçasını evime almak istiyorum.Bu konuda çok başarılı olmuş abi.Bence doğadakinden bile mutludurlar.  +1 +1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kaan abi'nin leopard teraryumu ile gördüğüm en başarılı teraryumlardan.Ben nedense bir canlıyı beslerken yaşam alanını tam olarak taklit etmeye önem veriyorum.Bir biyotop oluşturmak istiyorum.Sadece canlıyı değil yaşadığı yerinde bir parçasını evime almak istiyorum.Bu konuda çok başarılı olmuş abi.Bence doğadakinden bile mutludurlar.  +1 +1

Teşekkür ederim bence benimki çok başarılı değildi :(

Zaten bugün onları daha geniş bir yere aldım.

Geniş bir teraryum aldığımda tekrar yapacağım inşallah bir arka fon daha :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abi bence çok güzeldi habitatlarını çok güzel yansıtmıştı hele o küçük yapay sukkulent görünümlü bitkicikler çok hoş bir hava katmıştı.Bir gün leopard alırsam ki çok istiyorum.Kesinlikle örnek olarak gsimsek abinin birde senin teraryumunu örnek alacağım.Ne eksiğimiz var bizim yabancılardan yani :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben nedense bir canlıyı beslerken yaşam alanını tam olarak taklit etmeye önem veriyorum.Bir biyotop oluşturmak istiyorum.Sadece canlıyı değil yaşadığı yerinde bir parçasını evime almak istiyorum.

tammamen aynı fikirdeyim  +1 +1 +1 +1 +1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

:thanks: Kaan Hocamın teraryumu harika yukarda ki yorumda alçak gönüllülük yapmış  :cool: yeni arka planlı mekanı da bekleriz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

:thanks: Kaan Hocamın teraryumu harika yukarda ki yorumda alçak gönüllülük yapmış  :cool: yeni arka planlı mekanı da bekleriz :)

Arka fonu 3 morio arka taraftan yemeye başlamış :)

Hatta bir tanesinin içeride sesi hala geliyordu kaynak su dökerek çıkartabildim :laugh:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sorma... Yemiyorlar da... Kemirip toz haline getiriyorlar ve teraryuma dağılıyor. Asıl geckolar için ciddi tehlike oluyor o zaman. Morio ve un kurdu bırakmamak lazım başıboş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bizi bile yerler ellerine geçse...Abi mahsuru yoksa nasıl yaptığını anlatabilirmisin aşırı derecede gerçeğe yakın olmuş.Çünkü doğada Asya Stepleri'nde yaşıyorlar.1-2 kurak alan bitkiside eklenirse bence eksiksiz olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Strafor, taş ve kum kullandım iç dizaynda. Sol alttaki taş yaklaşık 30 kilo, diğerleri ufak tefek taşlar, taşlar doğal görünümün yanı sıra ısınarak üzerine yatmalarını ve sindirimi kolaylaştırmayı sağlıyor. Strafor katların oluşumunda kullanıldı ve üzeri kumla kaplandı. Tavan, yan duvarlar tamamı kum. Sağ alttaki oda her daim nemli ve diğer alanlara göre serin.

O3ElY0.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.