Jump to content
SelimSerbest

Beslenmeyen Un Kurtları

Önerilen İletiler

Merhabalar Yaklaşık 1.5 ay önce antalya çekirgeden normal boyda aldığım un kurtları verdiğim besinleri kabul etmiyor. Elma, havuç, patates, dereotu gibi besinleri kullanmayı denedim. Fakat hiç biri ilgilerini çekemedi.

Acaba büyüdükleri için mi beslenmiyorlar? Her gün ortalama 5-6 pupa alıyorum içlerinden. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar :)

Isı çok mu düşük yada sürekli ışık altındalar mı ? benim başıma gelen bu faktörlerdi çünkü ışıktan rahatsız olup yeme gelmiyorlar ve ısı düşerse metobolizma yavaşladığından yem yemiyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende, de benzer bir problem var. Böceğe dönüşmüş 20 civarında Un kurdu var. Bunlar üremiyorlar. Sürekli çiftleştiklerini görüyorum ama yavrulamadı. Nasıl üreyecekler bunlar.

tarihinde ibrahimaybek tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ibrahimaybek, 3 saat önce yazdı:

Bende, de benzer bir problem var. Böceğe dönüşmüş 20 civarında Un kurdu var. Bunlar üremiyorlar. Sürekli çiftleştiklerini görüyorum ama yavrulamadı. Nasıl üreyecekler bunlar.

Göremezsiniz ki zaten. Yumurtaları gözle görmek çok zor. Yumurtadan kurtlar çıktıktan sonra bile bir süre göremezsiniz. Bu videoda bahsediliyor bunlardan:

https://youtu.be/0aXUPijNBxg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.