Jump to content
serkan35

SERKAN-24-İZMİR

Önerilen İletiler

Herkese merhabalar.

Yaklaşık 10 yaşımda balık beslemekle başladım bu hobiye.Lepistes ürettim,chiclit türlerinin birçoğunu besledim fakat yaş ilerledikçe ve forumları takip etmeye başladıkça guineapig,hamster,bukalemun ve rat bakımlarını üstlendim. Suan 1E 1D rat ve giant snail'ım var.farklı ve ilginç hayvanlara meraklıyım ama kemirgenlerin yeri apayrıdır.  :) herkesten destek isterim tabi ama izmirdeki arkadaslar daha yakın olacagı için öncelikle onlardan bekliyorum.simdiden  :thanks:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hos buldum :) arkadasımın akdeniz bukalemunu vardı ona bi süre bakmıstım da allahtan sıkıntı yaratmadı bana baya evcildi.arkadasım uzun süredir besliyormuş,yazın bi süreliğine ben bakmıştım.dediğim gibi kemirgenler benim için daha bi onemli ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel kemirgenler var haksızlık etme bence :D mesela kapibaralar,çinçillalar :D Tarantula beslemeyi düşünürseniz eğer ithalatlar var ve forumda ki herkes yardımcı olmak ister size :D Çok zevkli bir hobi.Ama herkese göre değildir.Kimi insanların beklentilerini karşılamıyor zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin evcil hayvanlardan beklentisi farklı sonuçta :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pek cekici gelmiyor tarantulalar.yılanlar da hosuma gidiyor ama ailemle yasadığım icin biraz sıkıntı yapıyorlar :( 3yıl guineapig besledim ürettim ev ortamında.şimdide ratlarım var işte.ayrıca naked ratlarda oldukça sevimli.

Skinny guineapig ve naked rat favorim ;) speedwolf hosbuldum buarada ;) izmirli baya arkadas varmıs ya memnun oldum sizlerle tanıstıgıma  :thanks:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Maralarıda çok severim zaten bence akraba canlılar benziyorlar birbirlerine :D Bende en sevdiğim hayvanları toplamaya çalıştım ama olmuyor hepsi birbirinden güzel :D capybaraları seviyorum,ayının haşmeti hoşuma gidiyor,yılanın sinsiliği,balinanın ve filin kudreti,aslanın gücü,gorillerin zekası sürekli değişiyor en sevdiğim hayvanlar :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Hoşgeldiniz :)

Denildiği gibi zordan başlamışsınız ve o kadar kemirgen ürettikten sonra yılan Alıp onları yem etmek zor olur muhtemelen :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aynen yılanlara yem yapmak biraz üzer beni ama doganın kanunu bu diyelim :) yılan beslicek olursam tabiki de ac bırakmam,o zaman yem yapmak zorundayım.bu arada guineapig yok artık bende ama izmirde ureticisi cok.sahiplendiren yokta satın almak isterseniz yardımcı olurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ailemi ikna edebilirsem cüzi fiyatlara almayı düşünüyorum.Çok uçuk fiyatlar istiyorlar bir guinea için.Gerçi farklı cinsleri var ancak guinea yerine o paraya daha güzel bir canlı edinilebilir.Yinede o zıplayıp hoplama hareketleri çok sevimli :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cok nadiren yapıyorlar o dediginiz hareketleri yani popcorn hareketlerini :) fiyat olarak haklısınız ama g.p ler cok korkaklar.yavruyken alıp ele alıstırmanız gerek ama ratlar oyle degil.cok meraklı ve sosyal hayvanlar.kafesin kapısını acar acmaz elime gelip kokluyorlar.g.p yerine rat öneririm.illa g.p diyorsanız da crested,peruvian,sheltie ırklarına bi göz atın netten.benim favori ırklarım :) skinny bulursanızda bana haber verin ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben almayı düşündüm peruvianlar güzel.Popcorn yapmaları çok hoş.Ratlar da çok zeki ve ilginç güzel canlılar.Sahip içgüdüleri ve sosyallikleri çok yüksek.Siz nasıl bir ortamda bakıyorsunuz ? Ailemi ikna edebilirsem belki rat alırım.Birde koku olayı nasıl ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

70 cm lik tavsan & guineapig kafesinde bakıyorum.suan tam yetiskin degiller o yuzden o boydaki kafes yetiyor.adult olunca kafesi biraz daha büyütmek gerekebilir.koku olayı elbette var ama ben 4 gunde 1 temizliyorum sıfır koku desem yeri var.sık temizlik herzaman iyidir ama benim yasadıgım tek bir sorun var ratlarım gunduz uyuyup gece oyun oynuyorlar hoplayıp zıplıyorlar.aynı odayı paylasmıyoruz o yuzden.  ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.