saydemir 65 Oluşturuldu: 4 Ocak, 2015 Selaginella lepidophylla, neredeyse hiç suya ihtiyaç duymadan yaşaması ile ünlü bir çöl bitkisidir. Kurak iklimde gövdesi birleşerek bir top şeklini alır, nemli yerlerde ise top şeklinden çıkarak kendini salar ve tekrar yeşil haline döner. Selaginella lepidophylla, Chihuahuan Çölü'ne özgü bir bitkidir. Bu da benim yeni aldığım bitkim. Uyandırmak için biraz erken davrandım sanırım ama sabredemedim doğrusu. Çöl bitkisi olduğu için soğuklardan etkilenmez umarım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
saydemir 65 4 Ocak, 2015 gönderildi Birkaç video http://youtu.be/sH9A7XrTOpA Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
WaterLilly 3 4 Ocak, 2015 gönderildi Nereden buluyorsunuz bunları Şükrü bey Bize de bir el atın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
saydemir 65 4 Ocak, 2015 gönderildi Arayan bulur. :dans: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 4 Ocak, 2015 gönderildi Tek kelime ile Harika . Insallah tohum alırsınız yeni filizlerden istiyen inaniyorumki cok olur Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
saydemir 65 4 Ocak, 2015 gönderildi Selaginella çiçekli bir bitki değil. Sporla ürüyor doğal koşullarda ama kök filizlerinden de çoğalabilir sanıyorum. Yeni geldi bitki bana da. Gelişimine bir bakalım tabiki de olabilir. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 4 Ocak, 2015 gönderildi Çok değişikmiş, bir de umulmadık renkte çiçek açsaymış filan kaktüsler gibi tam belgesellik Bu haliyle bile öyle o ayrı :başarılı: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
vikenkaya 13 4 Ocak, 2015 gönderildi Bu kovboy filimlerinde yerde yuvarlanan arkadas degilmi ya Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
saydemir 65 4 Ocak, 2015 gönderildi Sanırım aynı bitki değil. O biraz daha büyük orta boy çalı gibi bir bitkiydi diye hatırlıyorum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
vikenkaya 13 4 Ocak, 2015 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=sH9A7XrTOpA Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
vikenkaya 13 4 Ocak, 2015 gönderildi ayni vidyoyu koymusum :kınkın: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş