Grtrs 29 Oluşturuldu: 23 Şubat, 2019 Argentine black and white tegu hakkında birkaç sorum olucak. Tegulara tuvalet eğitimi verilirmi? Isınabiliceği ve nemli bir bölge olursa odanın içinde yaşıyabilirmi? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 23 Şubat, 2019 gönderildi 1 hour ago, Grtrs said: Argentine black and white tegu hakkında birkaç sorum olucak. Tegulara tuvalet eğitimi verilirmi? Isınabiliceği ve nemli bir bölge olursa odanın içinde yaşıyabilirmi? Tuvalet eğitimi hakkına bilgim yok ancak yurtdışında teguları evde/odada kafessiz besleyen birçok hobici mevcut ancak bunun avantajları veya dezavantajları tartışılır kaldıki türkiyede yaygın bir canlı değil ve pek fazla deneyim sahibi yok ancak şunu biliyorum ki eğer insana yakın büyürse en evcil ve uysal sürüngen türüdür. Ancak insan temasından uzak büyürse çok vahşi olurlar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ArboRealist 48 23 Şubat, 2019 gönderildi Grtrs, 1 saat önce yazdı: Argentine black and white tegu hakkında birkaç sorum olucak. Tegulara tuvalet eğitimi verilirmi? Isınabiliceği ve nemli bir bölge olursa odanın içinde yaşıyabilirmi? çok zeki bir canlı olduğu söyleniyor tuvalet eğitimi olabilir belki ama bence evde bakma çok doğru bir seçim olmaz bence 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Grtrs 29 23 Şubat, 2019 gönderildi ToKayDostu, 1 saat önce yazdı: çok zeki bir canlı olduğu söyleniyor tuvalet eğitimi olabilir belki ama bence evde bakma çok doğru bir seçim olmaz bence PatoK, 2 saat önce yazdı: Tuvalet eğitimi hakkına bilgim yok ancak yurtdışında teguları evde/odada kafessiz besleyen birçok hobici mevcut ancak bunun avantajları veya dezavantajları tartışılır kaldıki türkiyede yaygın bir canlı değil ve pek fazla deneyim sahibi yok ancak şunu biliyorum ki eğer insana yakın büyürse en evcil ve uysal sürüngen türüdür. Ancak insan temasından uzak büyürse çok vahşi olurlar. Hepinize teşekkür ederim :) tuvalet eğitimi için terrariumunda boşaltım yapmasını kastetmiştim. Zaten ben evde değilken ve uyurken terrariumunda olucak. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ArboRealist 48 23 Şubat, 2019 gönderildi Grtrs, 30 dakika önce yazdı: Hepinize teşekkür ederim :) tuvalet eğitimi için terrariumunda boşaltım yapmasını kastetmiştim. Zaten ben evde değilken ve uyurken terrariumunda olucak. bence her zaman terrariumda olsa da iyi olabilir tabiki evde dolaştırmak ve canlınızla iletişime geçmek için dışarı çıkartabilirsiniz (terrariumun dışına) ama uygun boyutlarda bir terranın olması ve normal zaman içinde orda kalması en iyisi olacaktır Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.127 23 Şubat, 2019 gönderildi Kurulu teraryum olur ise daha iyi olacaktır. Tuvalet eğitimi de şöyle olabilir; Dışarıda iken spot ampül vs olmayacağından normal sıcaklığından biraz daha soğuk olacaktır o sebeple dışarıda dışkı yapacağını sanmam. Veya öncesinde ılık suya alınıp dışkılaması sağlanabilir 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş