Jump to content
Grtrs

Argentine Black and White Tegu

Önerilen İletiler

Argentine black and white tegu hakkında birkaç sorum olucak.

Tegulara tuvalet eğitimi verilirmi?

Isınabiliceği ve nemli bir bölge olursa odanın içinde yaşıyabilirmi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
1 hour ago, Grtrs said:

Tuvalet eğitimi hakkına bilgim yok ancak yurtdışında teguları evde/odada kafessiz besleyen birçok hobici mevcut ancak bunun avantajları veya dezavantajları tartışılır kaldıki türkiyede yaygın bir canlı değil ve pek fazla deneyim sahibi yok ancak şunu biliyorum ki eğer insana yakın büyürse en evcil ve uysal sürüngen türüdür. Ancak insan temasından uzak büyürse çok vahşi olurlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Grtrs, 1 saat önce yazdı:

çok zeki bir canlı olduğu söyleniyor tuvalet eğitimi olabilir belki ama bence evde bakma çok doğru bir seçim olmaz bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ToKayDostu, 1 saat önce yazdı:

çok zeki bir canlı olduğu söyleniyor tuvalet eğitimi olabilir belki ama bence evde bakma çok doğru bir seçim olmaz bence

PatoK, 2 saat önce yazdı:

Tuvalet eğitimi hakkına bilgim yok ancak yurtdışında teguları evde/odada kafessiz besleyen birçok hobici mevcut ancak bunun avantajları veya dezavantajları tartışılır kaldıki türkiyede yaygın bir canlı değil ve pek fazla deneyim sahibi yok ancak şunu biliyorum ki eğer insana yakın büyürse en evcil ve uysal sürüngen türüdür. Ancak insan temasından uzak büyürse çok vahşi olurlar.

Hepinize teşekkür ederim :) tuvalet eğitimi için terrariumunda boşaltım yapmasını kastetmiştim. Zaten ben evde değilken ve uyurken terrariumunda olucak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Grtrs, 30 dakika önce yazdı:

Hepinize teşekkür ederim :) tuvalet eğitimi için terrariumunda boşaltım yapmasını kastetmiştim. Zaten ben evde değilken ve uyurken terrariumunda olucak.

bence her zaman terrariumda olsa da iyi olabilir tabiki evde dolaştırmak ve canlınızla iletişime geçmek için dışarı çıkartabilirsiniz (terrariumun dışına) ama uygun boyutlarda bir terranın olması ve normal zaman içinde orda kalması en iyisi olacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kurulu teraryum olur ise daha iyi olacaktır. Tuvalet eğitimi de şöyle olabilir; Dışarıda iken spot ampül vs olmayacağından normal sıcaklığından biraz daha soğuk olacaktır o sebeple dışarıda dışkı yapacağını sanmam. Veya öncesinde ılık suya alınıp dışkılaması sağlanabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.